Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada FBiH je trazila, a parlamentarna vecina jucer usvojila odgadjanje primjene Zakona o suzbijanju korupcije do 01.07.2017. - TAKO ONI INVESTIRAJU!
Tuzno je kako je sad ovi rudari nesto cekaju i sute i sta im se radi, i kao bice im bolje "sad su u koncernu". Cetiri drzave , velike drzave, pocevsi od Austro - Ugarske, preko Kraljevine Jugoslavije, Socijalisticke Jugoslavije, Republike BiH nisu uspjele toliko srozati i zeznuti sistem rudnika Kreka koliko su doprinjeli demokrate na lazne socijal demokrate, sa svojim kadrovima i onim "metar i zelja da naraste" ministrom za boracka pitanja a nekadasnjim predsjednikom nadzornog odbora Kreke ...
ako je jednom bila husinska buna ne znači da rudari nemaju snage za još jednu...
najveća glupost je investirati u nešto što rudnici već imaju a stoji neiskorišteno...što li se ne investira da se očiste postojeća dugovanja poreznoj upravi, socijalnom da svako malo ne blokiraju račune rudnicima...možda u tome nema 10-20 % koliko treba odvojiti strankama koje su ih dovele na vlast....
Gledaj ti onog Fadila
oho am se a kukiću za banoviće niste nista dali :D
Pa Banovici i nisu htjeli u ovu grupu pa da cekaju sadaku od Sarajeva ... bez njihovog proizvoda ne mozes, pare za njih nisu problem.