Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde, gradite to Bugojno, da se Bugojanci iz Mostara vrate svojoj kuci
Mora da su mazoljice, zalik i carinu popunili. :)
Ovo je investicija a ne one Bakirove budalaštine po Trnovu i Poljinama koje služe samo za uvoz Arapa ... A Arapi nam doista ne trebaju, bolje zadržat naše ljude koni bježe glavom bez obzira ... ! ! !
Bugojno moje 33333333333
Nema šanse da se ovo završi do ljeta
Da ima gdje sirotinja doci potrositi pare od proizvodnje malina, pored onakvog prijeratnog giganta Slavko Rodic, spedicije, gorice itd itd sad sabiremo sipurke i idemo bodriti reprezentaciju na Rostovu. Rahatluk pa to ni na Svarcvaldu nema.
Ako ti tako mislis. Moje misljenje je da su istjerani radnici iz tvornica od kojih cak ni svi ne mogu posaditi dunum malina sirotinja. I zar nije smijesno i zalosno da upravo ti profiteri, koji su zatvorili 4-5 hiljada radnih mjesta u rodicu i dr fabrikama da pozivaju na proizvodnju malina. I sad ti brste na drzavnim jaslama a galame kako narod nece motike hehe
jos da se zavrsi? kapa dolje ako sve prodje kako trebw