Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHA KOJA PREDSTAVA VEĆ 15-TI PUT OTVARAJU 😄 pred svake izbore 😂
A Fočaci rade u Goraždu
Mudra investicija, tržište strujom je sve nestabilnije.
Zar nisu rekli da su zabranjene??
Samo se vi smejete, ali ovako su se smejali i Vucicu kad je pre pet godina poceo da gradi. Ja sam mu se prvi smejao pa evo sta sada covek gradi. Smeju mu se sada za metro da ima dva bagera tako su mu se smejali i za Beograd na vodi.
Slikaju se kao da su uradili dobru stvar... GAMAD!
https://www.dw.com/bs/po%C4%8Delo-iskopavanje-najve%C4%87e-masovne-grobnice-u-regionu-fo%C4%8De/a-2485472
https://www.dw.com/bs/po%C4%8Delo-iskopavanje-najve%C4%87e-masovne-grobnice-u-regionu-fo%C4%8De/a-2485472 Samo još jednom da podsjetimo na srpske zločine u Foči gdje ovih dana najavljuju hidrocentrale na rijeci Bistrici gdje su pronašli masovnu grobnicu muški ubijenih Bošnjaka u režiji njihovih dojučerašnjih radnih kolega i komšija...
https://focanskidani.wordpress.com/2017/07/17/miljevina-kod-foce-otkrivena-jos-jedna-masovna-grobnica/
Gloavonje se sabrale, ne moraš više gledati nadrealiste, stvarnost je nadrealna
unistise drzavu, uzmite im vozacku
Predstava za javnost, pokupili par Kineza na pijaci pa kao nešto oni grade 😂😂😂
U kanjonu Bistrice, kod Miljevine, prije nekoliko godina pronađena masovna grobnica sa tijelima ubijenih Bošnjaka iz Kalinovika i drugih okolnih mjesta! Srpski zločinci ih zatrpali kamenjem pored rijeke Bistrice! Neka kažu Srbi gdje su tijela ubijenih Bošnjaka!
Dve varijante Prva: U komentarima ista mla grupa ludaka izliva mrznju svakodnevno cak i na sportske teme, vremensku prognozu.. Druga: Mrznja je toliko usla medju ljude da cemo se poubijati medjusobno i to vrlo brzo
Klanjaju dženazu rjeci Bistrici
Svaka cast glupani hahah. Al vam kinez utjera
Došli da svečano otvore male hidrocentrale tj. da ozvaniče početak uništavanja rijeke i prirode zarad profita par osoba
3 bruce lija a ovih kamara 😎