Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lakse avio neho brodom dopremiti koku onaj banane hahahaha
@Odjebaus12345 tebi vuna pa ti ne mozes..ima i drugih poslova osim Dilanja droge koja je u Bosni haman pa javno..pada samo sica sto za kiflu prodaje..a,veceraju sa ovim nevaljalim licima stalno. To je Bosna.( na zalost).
@Avdo321 Kakvo je to prezime a samo ih dvojica na svijetu :/ ? Papci garant ali pročitaj tekst ,ovaj od 1986. u Sloveniji ,ovaj glavonja ovdje rodjen i odrastao ,sumnjam da je sin
Kazu da je covjek ziva legenda, da je porodican, sasvim normalan. I da se ne exponira u javnosti. Zavrsio je srednju medicinsku u Beranama i otiso u Sloveniju. Sve sto je postigao, postigao je radom i trudom! Svaka cast!
Sad ce naucnici da kazu....crnogorski slovenac, slovenski crnogorac, bosnjak crnogorac, crnogorac bosnjak, bosnjak slovenac , slovenac bosnjak itd. It'd. A covjek JE samo uspjesan biznismen I boli ga Tuki za sve redom navedene.
Kakva konkurejncija na aukciji. Preznojio se cojk da kupi kompaniju
Mala Bosna, Nasa Slovenija
Erdale, ona jest tesko bolesna, al je jos uvijek ziva. Jedva je dopeljala na prvi sprat Skupstine, al je ipak dosla. Reci svom drugu iz Malezije, da ako ne zaustavite proces,pokusat cete servirano.
Okreni obrni ljudi iz Sandzaka su vrijedni i sposobni. Masu u Sarajevu znam, nema jednog ds je na birou i da ceka mamica da mu da 2KM za kaf’cu dok prosipa šupljak i pljuje sve sto je pozitivno na svijetu!
@ubleha01 Pa nema kad su se svi uvalili na budžet
@ubleha01 sposobni za svoje uvaliti nazalost, nepotizam je u prvom planu
OPET SANDZO.... TAKVI SU KAKVI SU!!!
bravo majstore 👏👏👏👏
Rastoder Airways........
Nek je sa srecom Izete!
Uh, majke mi, propade mi biznis, zakasnih da je kupim!
sad ce hurma preko Slovenije da dolazi ...
kakva je to avio ko(m)panija za 45 hilj.. EUR?
@Sam-sung: Ma znam, al opet malo!
naše gore list bošnjak
za 45 hiljada je kupio pravo na brand name