Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11 milijardi --> 1 milijarda ulozena u drzvu Ostatak u "humanitarne svrhe" ( nova auta guzonjama, novi stanovi....itd...)
Ako imas dokaz, vodi na sud odgovorne. Inace pametan ce razumiti tvoj tekst kao laz. Mada razumijem frustracije, nije lahko u bilo kojoj post socijalistickoj regiji.
ovo iznad, nije neki napad na to sto kazes, to je samo objasnjenje rezultata(manjka) koji ce pratiti tvoj tekst
Gdje su tolike pare? Sanacija ovoga, onoga i na kraju nista. Puta s glave, imamo onih valovitih i brdastih 20km autoputa, biroi puni mladosti, penzioneri na rubu egzistencije. Ne serite vise svega vam ...
Ata pricas ba Moamere ?!-neka ti babo izvadi one zlatne kasike iz cekmedzeta ,sto ih je zakljucao ,pa nek proda i eto love za investiciju-otvoris odmah pitaru ispred Predsjednistva drzave, ali ne pravi pite zeljanice i te sta ti ja znam kako se vec zovu, vec pravi pite guzvalije,uckurlije,lenje pite itd.-to ovi iz Predsjednistva obozavaju...lenji su,uckuri im vjecno razvezani,zguzvanih pantalona itd.
A gdje ce biti u Bakirovom voznom parku,u Tihicevim racunima mobitela od 15.000 mjesecno,u Lagumdzijinoj glavi i poslovnim prostorima,u Hadzicevom peterosobnom stanu napravljenom za 100% invalide,i u autu od hanume za koji je dala 100 milja ni manje ni vise u kesu,u Covicevoj vili od ko zna koliko miliona,u Radoncicevom neprobojnom dzipu,vilama,stanovima,vikendicama,avionima,jahtama itd,,,u Ganicevom privatnom fakultetu,,kuci koju je kupio za marku i u skupim i za nas nedostiznim markiranim tasnama,nakitom,cija cijena iznosi o do 10 prosjecnih plata njegove prepametne nadobudne cerkice i sincica..itd da ne nabrajam dalje eto gdje su pare u njihovim guzicamama i na racunima svaki dan su sve siri i siri,nabijaju podvoljke kolike su ima glave ne mogu ni na tv stati...
dolazile su pare samo gdje su zavrsile..Drzava od 3-4 miliona stanovnika,a doslo 11 milijardi,trebali smo sila bit.a ovako gruhnuli ko trosjed,duzni na sve strane..zato sto smo svi redom pokvareni,korumpirani,nek komsiji crke krava.skoro sve je nebitno, bitno je koja si stranka
Neke ljude mozes lagati svo vrijeme, a neke samo odredjeno vrijeme, ali ne mozes lagati sve ljude svo vrijeme. Lazi ce raditi dok imate za place budzetlijama i zaposlenim (ne)radnicima javnih poduzeca, kao i brojne civilne i vojne sto prave, a sto lazne politicki podobne umirovljenike i vase vjerne glasace, poznate kao tzv. grODZani, a kada ne bude kredita - pocinje zadnji cin predstave. Miran epilog bio bi prijatno iznenadjenje, ali sanse za to su jako male... Bit ce zanimljivo kada u grODZanima uzavrije vrela krv, a vec nemaju civiliziranih normi ponasanja koje bi mogli odbaciti. Kada se halasa podzevelja, jer to je jedini nacin na koji narod zna rijesavati probleme prvi sin ce im veselo mahati iz svojeg zrakomlatka dok bjezi sa jednog od heliodroma na vrhovima zgrada. Za to su ih i napravili. Bit ce "zanimljivo".
I, gdje su sad? Koja korist od tolikog novca?
A dje lova misevi ?
Pitajte BAKIRA IZETBEGOVICA GDJE SU PARE!!!!
PA DJE SU KOZARICUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ozb gdje su te pare ? zivimo ko bijeda :D nemamo ni ulice kako treba
Kozaricu..sto bi nasi u VLADI rekli ah ta sica pa to nije vrijedno pomena...:D
U prevodu : Đe su pare ????? :-)
Dva-tri pitanja imam: 1. Je li to puno ili je malo, ima li neke komparacije s drugim zemljama? 2. Iz kojih zemalja dolaze najveci investitori? 3. Od tih jedanaest milijardi, koliko je doslo u zadnje 2-3 godine, rastu li ili padaju investicije? 4. Zasto se ne spominje glavni uzrok zbog koje investitori ne zele ulagati kod nas: Korupcija, tako stoji u svim relevantnim izvjestajima, to porucuju potencijalni investitori.
Svako pitanje ti je na mjestu. Korupcija vlada u svakoj pori.
Cek malo, ti rece dva tri pitanja imas a ono postavio si cetiri, e valjda ti je sada jasno zasto nam je i drzava takva kakva jeste.....nitko ne drzi do recenoga ili da ima granicu u icemu.
11 milijardi ulozeno u drzavu od 3.5 miliona stanovnika..I velicine Istanbulske opcine ...a nismo makli sa dna I dalje tonemo.....
ko je jamio jamio...a dje su pare>>>onda
Zašto se niko nije sjetio prodati Titin bunker Google-u kao prostora za datacentar koji bi se napajao iz obnovljivih izvora, HE na Neretvti. To bi bilo super, neko bi dao lovu za realno visoko kvalitetno urađeno podzemno sklonište. Neko bi se od našeg svijeta tu zaposlio pa bi i neki stranci tu radili, trošili svoju lovu itd. Ovako to leži 'nako nez veze tu i tamo poneki umjetnik napravi instalaciju, popije se kafa i pojede kolač i kraj priče. Za Google-om došli li bi i drugi. Ili zašto CBBH na čeli s gospodinom Kozarićem tu ne napravi DR site odnosno DR site-ove poslovnih banaka. Možda je do mene. ...
vidim investicije se isplatile... oplemenili smo novac samo tako ili smo ipak oplemenili politicare?
Realno...jos toliko je uslo od doznaka i od ljudi koji rade po raznim pripizdinama svijeta (nekad irak sad avganistan i slicne "destinacije". Zaradjen novac iz inostranstva je jedini svjez novac. Ostalo su ulaganja po principu ulozim 100 iznesem 150.