Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo bolan "ulaganje" u rudarstvo i energetiku? To se zove eksploatisanje...
A sta Bgt drugo treba da radis sa rudama, jel ih trebamo ostaviti pod zemljom ili drzat za ukras u dnevnom boravku, daj boze da se hoce pocet vadit i izvozit za Njemacku. Stvaarno neznam sto su neki ljudi zapeli za te rude i da ih mi licno svojom technologijom vadimo opet bi se negdje morale prodat, ali posto nema nasih preduzeca da ih vade niti se ko naso od nasih da investira u to, neka uradi Njemac, bar ce stvorit radna mjesta, a ne kao neki "investitori" zatvorena naselja.
haj ti dibbidus sam pokreni eksploataciju, dovuci nove mašine i ostalo kad si pametan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u ovo bezakonje i ovoliku administraciju takse, poreze...proklet bio ko marku ovdje ulozi
treba otic odavde
Bolje raditi sa njima nego sa Turcima i Arapima :))
To jedino bih moglo BiH podići na noge, ali ozbiljne strani ulagači, kojima je cilj ulagati stvarati i zapošljavati. U Svicarskoj postoji 28. 000 stranih mali i veliki firmica koje zapošljavaju preko 250 000 ljudi, a drzava godišnje ubire porez na bruto promet u iznosu od 10. milijardi Sfr. -
"...s direktorom njemačke firme Engineering Dobersek GmbH u BiH Enverom Alibegovićem ..." Kad vidim da je direktor "nas" cojk', Balkanac - bjezat' od toga na kilometar. Dovedite nekog konkretnog, manite se poslova sa "nasim" ljudima. Od toga nema nista. I raja u bijelom svijetu bjezi od "gazdi" porijeklom sa ovih prostora. Cast izuzecima u promilima.
To, dajte vise ulaganja iz Njemacke i EU, oni bar ne prosipaju suplju sa "investicijama" ala vikendica u Hadzicima vec konkretne Projekte gdje ce se zaposlit narod!!!
u svojim resortima imati svoje specijalizirane radnje ...tako da ti je ovo sve kratkog daha! mi bošnje nismo sposobni za pravi turizam!
@megacioner Pa naravno, ako nisi primjetio kad neko treba da primi platu ista se nedgje mora zaradit. U svakom slucaju su ta radna mjesta bolja nego ovo robovanje izvini mislio sam turisticko usluzivanje Arapa i Turaka. Tvoji omiljeni "Investitori" ce samo platit fine svote kad se treba uvuci u gace tvoje zene, kcerke, sestre, a ti ces dobit samo sicu za tvoju turisticku uslugu sto im nudis, a i tu sicu ce ti dobro naplatit.
Ovima malo malo kad zafali broj clanaka objave kako bi svabe investirale kod nas. Koliko investiraju ne moze mi sunce doprijeti do kuce od njihovih nebodera
interesantni smo sve dok je jeftina radna snaga......sad smo povoljniji i od kineza.....
Čim je donešen zakon o stečaju odjednom interes. Jel za nekretnine, stečaj ili posao i radnike , haj pogodite ?? Pomoć: Fadil nije zaposlio svoju kćerku u firmi pred stećajem NEG U SVOJOJ DRŽAVNOJ ĐE JE ZABRANIO ZAPOŠLJAVANJE ! Aahahahahahahhahahhahah, kakvi privrednici !
Čim je donešen zakon o stečaju odjednom interes. Jel za nekretnine, stečaj ili posao i radnike , haj pogodite ?? Pomoć: Fadil nije zaposlio svoju kćerku u firmi pred stećajem NEG U SVOJOJ DRŽAVNOJ ĐE JE ZABRANIO ZAPOŠLJAVANJE ! Aahahahahahahhahahhahah, kakvi privrednici !
Idemo sad balijski glupani zajedno sa Vlasima pljuvati po Arapskim investicijama
NASAS
Bolje oni nego arapi! Arapi gledaju samo svoj interes i grade sebi naselja.
Vi koji pljujete po Arapima koji donose čisti novac ste stvarno debili.
Cemu sluzi ovo. Nije predizborna kampanja. Nema potrebe.
zamazivanje očiju javnosti,nema se ovdje sta graditi osim džamija i sinagoga.