Kompanija Mistral otvara novi ured na više od 600 kvadrata u Mostaru

Sponzorisani članak
18.2.2019. u 18:12
1.118
Kompanija Mistral otvara novi ured na više od 600 kvadrata u Mostaru
1.118
Kompanija Mistral otvara novi ured na više od 600 kvadrata u Mostaru
Nakon više od 8 godina uspješnog poslovanja na svjetskom tržištu i okupljanja tima od 140 stučnjaka za razvoj softvera, domaća kompanija Mistral otvara novi prostor u jednom od najsunčanijih gradova - Mostaru.
"Jako smo vezani za taj grad, a sa Univerzitetom i Sveučilištem u Mostaru imamo odličan i veoma konstruktivan odnos. Mostar je grad u kojem je veliki broj naših uposlenih diplomirao ili magistrirao, te proveo neke od najljepših godina života. Zbog vezanosti za grad, sve veći broj stručnjaka za razvoj softvera se opredjeljuje za život u Mostaru. To je jedan od glavnih razloga zbog kojeg Mistral želimo približiti njima, jer veliki interes itekako postoji. S ponosom najavljujemo otvaranje novog ureda na atraktivnoj lokaciji u Mostaru još u prvom dijelu ove godine", izjavio je generalni direktor kompanije Mistral, Mersed Čamdžić.Ovo će im i zvanično biti treći ured pored postojećih u Sarajevu i Atlanti.

Kompanija je poznata po zdravom rastu i uspješnom poslovanju, a za mostarski tim već imaju spreman veliki projekat koju su nedavno dobili.

"Već od danas svi zainteresovani mogu aplicirati putem web stranice www.mistral.ba i izraziti interes za rad u našem timu. Budući da je ovo veliki korak za nas, a projekat koji donosimo veoma izazovan, za početak ćemo primati samo pojedince s višegodišnjim iskustvom. Svakog zainteresovanog kandidata ćemo detaljno informisati o svim pojedinostima neposredno nakon kontakta", dodala je Amila Avdukić, voditeljica ljudskih resursa u Mistralu.Kompanija je poznata po pružanju vrhunskih uslova za rad i razvoj svojih uposlenika, kao i po modernom uređenju uredskih prostorija koji prati standarde sa zapada.

Otvaranjem ureda u Mostaru, Mistral će zasigurno doprinijeti razvoju i aktivnostima IT sektora i u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: