Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo bingooo
sta su jaslice,pojasni malo...nisi u croatiji 😝
@svicarac40 jashlice...sad ok?
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Iako sam patriotski nastrojen prema nasim domacim firmama,ali Bingo mora da malo unaprijedi sistem poslovanja,barem u marketingu i dizajnu enterijera,jer zaostaje za Konzumom 15 svjetlosnih godina.Neuredne stalaze i silna Kineska roba jednostavno kvari ugled ovoj domacoj firmi.Kada uđes u njihove centre,isto kao da si na buvljaku.Iz prilozenog,covjek ima para,ali fali malo,hm,ne znam ni ja cega....To je valjda taj BH mentalitet.Sretno u svakom slucaju!
to je do poslovodje........kada je prosle godine dosao na funkciju novi poslovodja u Bingo (u mom gradu) sjevnuo je trzni centar, kada sam usla nisam mogla da vjerujem, sve na svom mjestu, cijene uredno poljepljene, prostora izmedju polica..........cudo veliko cak si mogao naci i radnika da ga upitas gdje se sta nalazi................sve je to do poslovodje.....
Nije svagdje tako.Zadnjih godina su popravili sve te stvari.Pogledaj Bingo u Tuzli ili naprimjer Trebinju.Solidan napredak naspram ranijih godina.Ima tu jos prostora za popravljanje ali bitno je da su se makli sa onog buvljackog izgleda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da nije istina. Po komentarima se da zakljuciti, da sve sto dolazi izvan Sarajeva, a iz Bosne i Hercegovine je.....nije dobrodoslo u nas glavni grad.
Vitalni nacionalni interes svakog pojedinca je između ostalog posao i zarada na osnovu rezultata rada. Ako su ovdje radnici samo statistička evidencija koja prima minimalac, ne znam zašto bi se divio nekom širenju i kupovinama.
U Bingu ako imas nekog iz politike,sudstva,inspektorata iza leđa,tada i napredujes i ne moras puno raditi. Ako nemaš;jebo si ježu leđa..
Ovo znači iseljenje konzuma sa prizemlja u Alti?
Bas fino, od jedinog pismenog soping centra u gradu ce sad napraviti pijacnu atmosferu :( Konzum u alti je bio najbolje opremljen sto se tice sira i proizvoda kojih je teze naci, sad hajmo sa kamare skupljati.. Iskoristavaju radnike i prave papanluk od Sarajeva, al "domaci" papanluk, pa ono, haj nea veze
Imas W Market , u papagajci koji radi Francuske Sireve i jedini je u BiH, svake druge sedmice dobijaju oko 20 razlicitih sireva.... sto na balkanu neces viditi....
@TankGirl muflonka prava......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast BINGO!
Bosanska mitološka triologija Gospodara prstenova: Radnik: prema mitologiji Bosne i Hercegovine radnik je cisto posteno bice koje je obitavalo na ovim prostorima, placalo poreze, radilo, placalo kredite i koje jest i koje nije imao, radio/zaradio. Instituti za istrazivanja danas nemaju cvrste dokaze za postojanje radnika mada smatraju da danas postoje neki mutanti koji sjede na kafi i broje promet gazdama Binga i drugih. Kazu da isti imaju misljenje: bolje meni marka u hladu nego 10 na suncu.
Svaka cas Bingaču, samo naprijed!
NECU DA KUPUJEM KOD DOMAĆEG ROBOVLASNIKA KOJI IZRABLJUJE RADNIKE. Nek je 100% domaće ako ne poštuje radnike, neće moj novac dobit. 1. Tip troši milione i kupuje objekte a svom radniku daje minimalnu platu. 2.Tip nema osjećaja za uređeno, organizovano i lijepo. Svaki objekt mu je ko seoska pijaca.
ove godine je imao investicijapreko 350 Miliona
tacnije 2016
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
GLAJ TI OVOG DZIDZANLUKA I BOJA , KOMBINACIJA; VRIJEME JE DA NAPRAVIMO NOVI PLANSKI UREDJEN GLAVNI GRAD PO UZORU NA WASHINGTON D.C. , CANBERRU i BRAZILIU
Samo da još zaposle školovanog unutrašnjeg-dekoratera, da im radnje ne izgledaju ko seljačke zadruge, nego da se malo pismenosti i reda uvede...da uvedu obavezu pranja kose svaka tri dana....da edukuju kasirke da rade brze i profesionalnije i da joj na faci ne moras citati kako si joj ti hiljadita musterija i da joj je dokundisalo....Konzum, evropa za Bingo.
@Mad Maxim sto ste kupovali kupovali ..ode todoric tamo odakle se malo ko vraca
Vidim ja da ti nisi nista slicno i tesko radio snobu jedan pa palamudis o radu u trgovini.Ti si jedan od onih sto sto gledaju racun lupom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitari nevole da rade, samo kukaju na gazde, pitari nece ni pitu da razviju, pitari kupe zeljanice za dvije marke, pitati vole da mastaju o BMW, dva stana. Pitari neznajuvda je kuca vrijednija. Pitari bi brzo da zarade a nemaju jedva srednju.
štokrljom cu te
ovaj ce na kraju bosnu kupit cijelu...
PRANJE PARA NARODU DAJE PLATU 400 MARAKA A GAZDA ZARADJUJE MJESECNO 80 000 MARAKA A OSTALO OPERE
niko te ne tjera da radis kod njih .Idi odma radi negdje za 1200 ako mozes
@bosnian1946 RADIM JA U NJEMACKOJ ZA 2000 EURA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U upravi Konzuma panika, sami sebi zapinju za noge po hodnicima...