Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kinezi čuli da će kod nas uskoro biti izbori...
tuzla mesnica-air.
Ne znaju Kinezi sto znaci rijec halal.Sve to treba protjerati iz BiH.
Nije dobar strateški potez dati Kinezima. To nije pitanje za nekog direktora ili Kantonalnog ministra, nego je to odluka od državnog značaja. Nigdje u tekstu ne piše šta Kinezi dobijaju zauzvrat.
Kinezi dolaze.
Aaa cuo sam ja da Kinezi ulazu u Tuzlanski kanton. Ko jos ne zna za izgradnju bloka 7 u termoelektrani Tuzla. pripreme traju vec 7 godina a izgradnja samo sto nije pocela. Ako ne u naredne 4 godine onda 1000% pocinje do 2030 godine. Tako aerodrom - ako danas pocnu pripreme za 20 godina bi komotno mogla poceti izgradnja. Kinezi, zar nemate pametnija posla nego da trosite godine ovdje??
Izgleda da su i kinezi poceli halal jesti😋
Te putna podloga od 1 cm koja se mrvi i topi na jačoj i slabijoj temperaturi, kako bi nekoliko aviona moglo sletjeti i biti puno mrtvih, a samo da bi se oni razmnožavali i osvajali svijet
Arapi žele u BIh da otvore i Halal-Kladionice !
a ja čitam... HALAL KLADIONICE. >_
haha ... mesnica-air. ..... cargo. 😂😂😂
Rade Kinezi na sve strane, od mosta, preko aerodroma do halal klaonice. Pametni!
A sta da koljete?!?? Odakle nam stoka? Zivinice? pa to TK Kanton POJEDE za mjesec dana max. Jedino ako ne planirate iz Argentine meso, pa ono saperete ga od pecata raznoraznih, pa posusite, pa "prikoljete" opeTa, pa pakujete kinezima.
oj jesi glup, nisi dzaba iz tuzle
@chuzlath93 Ajd matematicaru, uputi me molim te u cifre.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece Arapi Bosnje, ali hoce Kinezi
Da ulozi bilo ko jer ono sto se ima vidjeti nije reprezntativna slika BiH ma koliko se svi mi trudili da bude reprezentativnija nego sto jeste
Ma jok! Samo Turci i Arapi su dobro došli, samo zadrta necivilizirana sorta nitko drugi
@gumenakita pitaj Srbina nekog za to, ja ti mogu pricati o Peljeskom mostu npr. 😉
@NemaM pa zar ne ulažu ti zadrti Arapi u Beograd na vodi? Ili tad nisu zadrti? I je li ono u Zenici ili u po Beograda spomenik predsjedniku Azerbejdžana?!
bih je jedina zemlja na svijetu u kojoj se kinezi nisu mogli snaći, te su pobjegli iz nje. 😅😂