Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad preko ebay-a budemo kupovali iz Shenzhen-a stolice proizvedene u Fojnici
to je realna mogućnost.
@uzgajivac nije šala
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kineska pokrajina ima 72 000 000 stanovnika ???? Tamo onda nema sela ispod 10 000 ljudi...
Goni govna...hebo jim pas mater...kerožderci,gori od svinja...mrš....
Iako i u Kini ima korupcije, a kažu da su Kinezi najmanje religiozno nastrojeni, onda je to dobar znak da su razuman i poslovan narod, što je i evidentno prema njihovim privrednim i razvojnim rezultatima.
Ljudi moji, kinezi još nisu skontali da BiH nema dovoljno šume za ozbiljne poduhvate što se tiče drvne industrije. Prvenstveno jer šumarije ne rade svoj posao i imamo bolesnu šumu koja je puna nekvalitetnog drveta, a ono što je kvalitetno ili je preskupo ili preklasirano loše drvo i prebačeno u dobro i skupo. Tako da nije im se usrećiti ako dođu ovdje, ali neka ulažu, to ne može biti loše za nas :)
Ima dovoljno ali ako se racionalno koristi. Kažu jaka drvna industrija. Nije jaka, jak je izovz trupaca i poluproizvoda (daske, ploče itd). Da se subvencira proizvodnja namještaja, to je onda druga priča.
Zar nije ovaj vlasnik MS-wuda , bio vlasnik Uniprometa , pa gde je sada ta firma i sta je sa bivsim radnicima?
Sta su Kinezi krenuli...
Između dva zla izabrati manje, a to su SDA ili Kinezi, jer kod kriminalnog uprvljanja privredom SDA, je poravnao teren pa iako Kinezi ulažu u najsiromašnije zemlje i samo da sebi izvuku korist, bolji su izbor.
samo da se zna i ovaj vlasnik muhamed pilav - iz tešnja!
Majkemi ovih kineza ima ko prasine u mome laptopu.
Sa Kinezima je lahko uspostaviti saradnju na stetu radnika. Radnici ce raditi 20 sahati dnevno umjesti sadsnjih 10 sahati i imat ce 50% manju platu, ova vrijanta dobro odgovara poslodavcima i zato traze saradnju, deset radnika spava u sobi od 20 kvadrata, ovo je taj cuveni Kineski recept za uspjeh firmi.