Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Eh da su izbori svaki mjesec ..
Antifasisticka proslost RS-a :))))))))
Samo ne znam kome će prodavati cement? Inače, monopol drže Kakanj i Lukavac uz Dalmacija cement.
novom gradu.. najbolje da su je otvorili u opcini centar .. tamo je cist zrak
ovo je novi grad u rs u
@Istina95 skonto sam ali malo kasno.. halali
Zanima me hoce li kopirat cemenat ili ce praviti original?
BOSANSKI NOVI - BOSANSKA DUBICA !
U Bos. Gradisci uvijek ima ponuda kod vađenja zvaničnog dokumenta. Stari naziv / Bos. Gradiška ili novi naziv Gradiška a tako je i u ostalim gradovima. Pomirite se i vi sa realnošću, fbih vas drži u šaci zbog mmf-a., kako mi kažemo tako će mile da igra.
Bosanski Novi, Bosanska Dubica!
Imaju li naši klocevi imalo pameti da nešto izgrade ili samo tove guzove. Napraviti fabriku cementa nije nikakva miudrost. Jugo komunisti su napravili na desetine ovakvih fabrika u Jugi ili su samo komunisti sposobni za ovakve poduhvate.
Od ovih 200 radnika ce 370 biti kinezi a 320 vijetinamci i filipinci