Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo Klix, nije pola milijarde nego 500 milijardi. :)
Haj, koja nula gore-dole!
@SandokanBL
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam hejter al kako neko ko pise o biznisu moze napisati da novih preko 10000 km moze kostat 500 miliona. Pa to nije roster jednog profi kluba na godišnjem nivou. A kamoli pruge kroz kinu, mostova i tunela za ginisa.
Cuj pola milijarde 11.000 kilometara auto puta hahahaha.Klixeeeeeeee imas urednike iz osnovne skole regulisi to.
Mi bi to potrošili na žderanje, kurve i piće
trebal radnik?
Talgo na haparatima .
@Ronex ako si mislio na razbijanje kamenjem onda je najbolja opcija uvesti oklopni voz he he
Šta ba pola miliona?? Najmanje sto iljada ako ne i više!
stroj pravi
Chinese go home from Bosnia and take us with you!
1 kilometar željeznice za 45 hiljada dolara? Slovenci elektrifikaciju i modernizaciju pruge Pragersko-Hodoš (109 kilometara) platili 465 mil. €.
Mi uložili u Talgo 80 miliona olara prije 10 godina ! Rezultati rada SDa su postali vidljivi krajem prošle godine kad je naprvoj probnoj vožnji izletio sa traćnica. Nas samo uspješno vozaju SAOPŠTENJIMA PRIOPĆENJIMA. Motke u ruke i rastjerati bandu POD ZASTAVOM MUHAMEDA . LIJEPI KOMUNIZAM !! I to Ne samo kineski !
@frka...majmune jedan!!!! Znaš li se drugačije izraziti a da ne koristiš fraze "pod zastavom Muhameda" koje podrazumjevaju sve samo ne onu političku gamad. Kontaj malo!!!
@gladijajator Mi smo u Sarajevu u komunizmu izvozili Kini koja je koristila abakuse u školi RAČUNARE i računarske mreže za policiju !! Da nije nešto Sarajevo iznad i drugi su izvozili, a BiH bila najveći izvoznik u YU. A danas sve go demokrata i znalac, a BiH najveći uvoznik u Evropi. Dok ima šuma, vode i zemlje da ih ih založi u hipoteku ! A kad više ne bude mogla, onda znaj druže Tito da su Nijemci prošli dalje !! :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
unoranje stari ciga znam njegive muke
njima izgraditi zeljeznicu ko nama zaduzit se kod mmf-a dok trepnes okom
kina odkupljuje bh vozove za 11000 km pruge .😱
Kina je postala najbogatija država koliko samo ulažu u fudbal
I TSS-a bi skupo platili, al zao popularnom amidzi Papetu da ga tako mladog shalje u Kinu!
Postena Frajburko, za TSS-a je svako izdvajanje skupo!