Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kmečanja zbog 25 miliona eura da se napravi kapitalni projekt, a za vrijeme SDA dobivali donacija u milijardama, besplatne tramvaje, busove, od Japana, Turske... i dovedu GRAS u dug od 300 miliona ako se ne varam, a uloženo 0.
Istovremeno ne pitaju se gdje su nestali milioni od Bloka 7 u Tuzli, tunela Hranjen, HR Vranduk, sve neki započeti projekti, uloženi milioni, zaduženja.... to su cifre u milijardama a ništa nije napravljeno, 11km autoputa za 8 godina Fadila... al 25 miliona je problem, kako će to vratiti naši unuci kme kme
Ukupan dug SDA za 25 godina je manji od 635 miliona duga Trojke za 5 godina. Trojka laže. Brojevi ne lažu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ovi bar naprave za raliku od SDA ! Koliko se SDA zaduzila, ? koliko je na ime donacija doslo u BiH od 1992 ? gdje su te pare?
Sto bi rekao nas naraod halali huso materi
Tačno. Koliko? Odgovori. E te cifre nećeš upisati jer ti argument pada u vodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čuj ovog Kapidžića. Pa trebaju se riješiti imovinsko pravni odnosi i srušiti desetine kuća da bi tramvaj došao do Dobrinje, a onda i šetalište po kojem je ucrtana pruga. Za Hrasnicu trasa čista, sutra mogu početi graditi.
Prvo ministar iz Gorazda i nezna koliko su planirai da se zaduze pa u prezentaciji tacke dnevnog reda prvo kaze 25 hiljada eura jer su valjda u opstini Novi Grad radili na manje iznose pa se onda ispravi da je krdit 25 miliona eura i iako je KS od prosle godine u suficitu 200 miliona maraka lakse je dici kredit od 50 miliona maraka nego povuci taj iznos iz suficita ili su ga vec podijelili pa vise i ne postoji
KAKAV BEZOCAN KRIMINAL SU OVI KREDITI EBRD. NIJE TO UOPSTE DO FALI PARA, VEC DA IH NEKI EVENTUALNO ZAINTERESOVANI TUZIOC NE MOZE PROGONIT JER NISU PARE IZ BUDZETA. A IZNOSI SU PRENAPUHANI, JASNO KO DAN.
Nije glavni razlog premiještanje garaze. Ova izgradnja ide uporedo sa smanjenjem vodozastitne zone prema kojoj će se moći graditi na poljiu sa desne strane prema hrasnici. Zato prave prugu zbog veće zarade od zgradurina i po cijeni uništenja pitke vode. Ovo pod svaku cijenu treba zaustaviti na način kako su to u Srbiji uradili
ma dizi, samo gradi! pare fiktivne a inflacija ludilo!
Samo treba usvajati sve odluke koje su kontra Devica, Zahiragica i ostale bratije pa makar bile i na stetu gradjana.
Treba izmjestiti remizu
Koja GLUPOST! I onda kažu GRAS propada … samo će povećati troškove a nikakve opravdanosti za ovim.
Milijarda i 200 miliona budžeta a zadužuju se za 25 miliona????
Krivo 1.4 milijarde budzeta! I kao sto vidis ide kompletna sanacija pruge, nova do hrasnice, trola do vogosce(nije moralo), plata porodiljama godinu dana, voz do ilijasa, tunel kobiljaca, fasade u titovoj, i mnogo drugih stvari! Ovo se zove RAD! Sta smo imali od sda? Nista za njihovih 25godina vlast osim asima, arzija, studentice sebke, laznih diplomanata, kupljenih gradonacelnickih mjesta...
Istina, zasto Hrasnica, a ne Dobrinja. Nemam nista protiv, ali mi objasnite. Isto tako kako se biraju prioriteti za faseda Benjamina?
A mogli ko Titini pioniri da dignu svoje pionire i da za mjesec dana iskopaju prugu Šamac pardon Hrasnica ili gdje već...
Samo neka zaduživanja nigdje realnih svojih para ,sve je ovo besmisleno kad nemamo industrije. Pokrij se koliko si dug .
Cuj cakijas i neutralni arhitekta nesto pricaju :) :) :)
Samo mi u dugove. Nesposobna trojka ne umije kreirati višak. Koji su to uhljupi. Pa nije ni čudo,većina ih sa diplomama difa kolut naprijed, kolut nazad.
Bolje deficit nego visak.
Ovi nas samo zaduzuju.