Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je onaj direktor koji je suprug tužiteljice kajmaković i koji je na ovo postavljen kao SBB kadar. Slučajnost zar ne :D:D:D
ti poredis aerodrome u Bg i Zg sa nasim i uvaljujes nekakav rast od 6 posto. pa oni mjesecno imaju putnika kao vi za godinu. bg ima letove direktne za Ameriku. i za oba nas aerodrom lici na hipodrom. u koliki ste dug po stranackoj duznosti doveli aerodróm? koliko familije ste uposlili? itd itd. koliko ja cujem u zadnju god ljudi idu u Tuzlu na letove vise nego u Sa. a Tuzla je napravila rast od 200%.
'Jeste li u loše financijske situacije? Trebate kredit za bilo kojeg razloga? Prilika da napokon dobiti brze i pouzdane kredita je napokon ovdje na pragu, javite nam se na [email protected] što nudimo brzo i pouzdano zajam usluga na samo 2%. Ti si 100% siguran u radu s nama tako ljubazno nam e-mail sada i vi ćete biti drago što ste učinili.
Ne spominje strucnjak da je i Podgorica pretekla Sarajevo. http://www.vijesti.me/vijesti/ryanair-i-wizz-air-povecali-promet-aerodroma-podgorica-909131 Ubjedljivo zadnji od glavnih aerodroma u ex-yu. Veli lik jedno presjedanje i svuda letis. Isto mogu reci i stanovnici Abidzana ili Omska. I tamo leti Turkish.....
Jos jedan stranacki troll koji je do dolaska na aerodrom avione vidjao jedino u slikovnicama. I kao takav radi na razvoju avioprometa. Nasa je drzava k'o predstava djece iz vrtica. Mozes biti sto pozelis. Za odabrane, naravno.
Šabane mogao si na spisak uvrstiti i sitnicu poput šaltera za BiH državljane na imigraciji. Valjda putuješ svijetom i vidiš da na svakom aerodromu imaš poseban šalter za državljane te države.
Kakvu vodite politiku prema Arapima mozda nemanete uopce putnika....
renoviraj zgradu terminala glup...,ima te samo trafiku na aerodromu .
Haj neceli dragi Allah dat!!!
Još mu je dedo onomad kupio kajmak
koji biljezi rekordan broj putnika? halo ba, pa tuzla je vise putnika u 2016
ovaj se sliko ka za one posmrtnice u novinama