Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNAČI OVI MASONI IZ BBI MI IDU NA NEKU STVAR! :D
Hocete li to sada i jordanska govna naseliti
Direktor zeli ponovo da se zakiti priznanjem za " unapredjenje islamske ekonomije". Blago nama na sto smo kao drzava spali.
Direktor zeli ponovo da se zakiti priznanjem za " unapredjenje islamske ekonomije". Blago nama na sto smo kao drzava spali.
Tj. Uzeću vam sve za male pare. Narod se ne pita.
bujrum, bujrum braćo samo kupujte i trošite domaće, prodaće srpi babe,majke, kćere i unuke za lovu, ko to bolje zna od njih, na taj način su bili došli do mora poturajući gore navedene kuratim turcima za komadić zemlje 😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹
za sada guze samo nase curice po bristolu, u vilama itd.
Vjerujem da će se ta šuplja priča praznim hotelom na eksjkuzivnoj lokaciji koju je BAkir već pripremio.