Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznad Tesnja centar svice dobrodoso Predsjednice...
Dobrodosli u zemlju trznih centara, benziskih pumpi, mita i korupcije kao i kriminala i baravno vjerskih objekata
Neznam sta se loze ovi Tešnjaci,u Tešnju jedan semafor nemas prilaza kako treba il Tesanjka medakovo il Jelah Tesanj,sad koliko je Mesic Tesanjka i Tesanj odaljeno?Neserite da ste neki zapad ba..!!
Koji svjetski poznati brendovi Waikiki i brendovi ala "Pijaca Arizona"?
Iznad trešnja zora sviće
Tešnja**
kakav smo mi narod nista nam ne pase i ako se covjek gradi odma stranka
E masala da basnjaci iz karusa mogu trosit na peskire i ratluke
Još jedan tržni centar ali 90% ponude je butik. Nikakve raznovrsnosti, nadam se da neće biti isti slučaj kao sa Bingom...
Usora sa jedne strane a magistralna cesta sa druge, nema parkinga. Valjda kontaju da nece biti velikog prometa, sta li! Autoput ce ici jako blizu. Al neka se gradi, ne treba biti toliko kritican!
Ja cu samo da gledam izloge
ko je pare ulozio, ????
Bingo mi se zgadio za sva vremena. Nikad se neće oprati od onoga što su nas danonoćno gazili za tri stoje. Hajde Lidl!
Ko li ovdje pere pare da mi je znati ... nesto se mega pravi , a ko ce tu kupovati ....:(
još da raja ima lovu za kupovine...
Peri, peri, peri me ti to radis najbolje.. Skupi respirator, dzabne hurme, skraceni casovi u skolama... Peraci loveeee...
samo kad će Tešanj dobiti normalnu cestu za prilaz i dolazak u grad? Ono sada je odron odrona , a fol oni veliki BIH privredni centar??!