Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li se išta ovdje pokrenuti, a da nema nekakvih afera, tužbi...
kako u ovoj situacij redukcije vode.neko.izdaje dozvolu za jos par stotina.potrosaca? i jel.to.bez lopovluka
@Tume koje redukcije vode?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lijepo!
Jel ovo po projektu "Sarajevo u smogu" :D
@TrebinjeNikadJace snogu. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Hoce li iko ikada shvatiti da treba da se grade manji i jeftiniji stanovi i kuce a ne veci i skuplji? Cijeli svijet ide u smjeru ustede samo mi idemo u smjeru potrosnje i na kraju cemo biti ko Grcka.
@SveZaBiH Velegrad od 350.000 stanovnika??? o cemu ba pricas, ne lupetaj.
Kavez za ljude
"u skladu s najstrožijim standardima iz oblasti građevinarstva." !? Takvi standardi ne postoje. Postoje oni minimalni, predvidjeni zakonom i tehnickim propisima, koje bi svaki investitor morao zadovoljiti kad nesto gradi. Sve vise i "najstrozije" je na zeljama vlasnika.
@SveZaBiH, vidim da te dobro pogodilo. I treba, a ne da lazete ljude. Sva ostala prica ti je fula.
prelijepo samo sad ce ovi ponovo graknuti a sto se ne prave fabrike
tacno, ona elita koja ce stanove uzimati ovdje ne treba fabrike...ahaha ne znam sta raja seru vise s tim fabrikama ccc...samo ne znam cime ce se tusirati triput dnevno u tim zgradama, jedino to ..
kako to da je Cedomir ministar necega u Šeheru. ja cuo od Dodika da u Šeheru nema srba...
KOD NAS SRBA NA RTRS SE PRIKAZUJE KAKO JE REPREZENTACIJA SRPSKE OSVOJILA SVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU, POBEDIVŠI BRAZIL 4:0. DODIK JE JOŠ UVEK U NIŽEM RANGU , DA NE KAŽEM AMATER, U OBMANI JAVNOSTI.
raduje me sve sto se gradi ali brine me to sto nema transparentnosti kao ni u drugim projektima. da li imaju dozvolu grada da se uopste zovu Sarajevo tower? Da li su arapi 99% ili 50%?
pa nema brate, sve fantomski investitori i fantomske kompanije glupih bezlicnih imena tipa "investment co.", "building co." itd. to se sad vraca i pere ko zna koji novac, ratni novac, novac od pljacke u privatizaciji i sl.
Za 20-25 godina Sarajevo će biti kao Singapur...Kanton i Grad na vrijeme otkupiti svu zemlju između Patriotske Lige i Alipašine ulice,od Druge Gimnazije do stadiona koševa..groblje premjestiti van grada.Napraviti Sarajevo Central Park dok još zemlja nije dostigla vrtoglave cijene...
Ko tu pare krijumske pere?
zna se ko samo budale naivne ne kontaju, kontaju evo dosao seik ulaze ahahah, a sve pare od ratnih donacija, sverca hrane i oruzja, pare iz pljacke tokom privatizacije drzavne imovine itd. glup narod
Niču neboderi po Sarajevu...Lijepo!Lijepo! Što se tiče zagađivanja zraka,ovakve zgrade sigurno ga neće praviti.koristiće plin,struju ili paru za zagrijavanje.Btw...Projekat da se grijanje dovede iz Kaknja,koristeći paru je projekat decenije za Sarajevo..
Nek prica ko sta hoce meni je ova zgrada extra....
Fajro na haparatima
"Zgrada, zgrada, rajo, treba!" - "Zraka, zraka, gospodaru! Ne vidjesmo od davno neba!"
100 miliona cijih para se ulaze da nisu slucajno od donacija ratnih
Samo da tibra ne gradi, ovo i lici na nesto...
Ja mislim da je ovdje kvadrat skuplji nego u tibri :D :D