Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kristaliko, blok 7, viseci tramvaji iznad jale, novi auto put sicki-kladanj, nova brza cesta tz-zepce, autoput tz-orasje, tunel ispod krojcice.... sve kapitalni projekti u glavama idiota koji vjeruju u ostvarenje istih a iza sebe imamo samo 3 jezera oronule i prazne objekte u centru tz i nista vise u cijelom tk.
Hoce hoce, isto ko u Trnovu od 4 milijarde
POUZDANO: - INVESTITOR SVAKOM KUPCU OBEZBJEĐUJE GRATIS 6 KOMPLETA GAS MASKI - TESTIRANO NA NAJVEĆA ZAGAĐENJA KAO U TUZLI
Sto nebi tu milijardu uložili da zrak bude čistiji... Ne znam kakav kompleks da naprave i dalje će ljudi živjeti kao u komori
Mozda 2420 pocnu graditi
ma bit ce zgrade al ne ove na slici, kvalitet ce biti los kao i u melajnu a kvadrat skup
Pa u jesen su izbori. 🤣🤣🤣
u ovo samo jos budale vjeruju. faraon je propo ko kauc
Čuj dozvola😂😂😂
Budimo realni i ako bude gradnja stanovi, poslovni prostori, garaze ce sami sebe isplatiti a vlasniku ce ostati ostali sadrzaji..to bi bilo dobro ali kod Nas je zagadjenje zraka problem No;1..treba nesto od ulozenog i tu uloziti novac a ne da se stanovi griju na ugalj..
Strašno, bolje napravite 2km puta, rupa do rupe, odbi točkove svaki dan. Poy
haaahahahahahahhahaha..
Konacno nesto konkretno gdje se moze potrosit 500 km plate😂😂
Košnice.! Zar nije ljepša kuća sa baštom i avlijom?
Volim Tuzlu više od ostatka BiH samo iz jednog razloga. Nikad nacionalizam nije bio na vlasti. A to u ovoj šugavoj vladavini anarhizma koje nacionalisti serviraju pod demokratiju je velika stvar.
...milijarda kalesijskih persina...jbt Kalesija vlada Tuzlom...zalosno brate...
ljepse po rupama se vozit umjesto u ovom kupat *IronieOFF