Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ti je obnovljiva energija u eksploataciji šume?
pa koliko ja znam drvo će ponovo niknuti i zato se zove obnovljiva energija.
@BiHer znači za 50 godina dobije se balvan.
Ovo Pjanić sredio nekon prelaska u Juventus
PA investiralo se u Bih 300 hiljada puta vise nakon rata, pa obicni gradjani nisu vidjeli nikakvog interesa od toga, zna se u cijim rukama su zavrsavale pare
prave nam Pinokija.
niko nije budala,ako planira investiciju od 150 miliona sigurno ocekuje da udvostruci te pare,znaci da ce zaraditi na nama
Opet šume biće poplava garant.
Aha, kao resort Trnovo, Blok 7 u Tuzli i TE Banovići, autoputevi, tuneli, mostovi, TE na gas u Zenici, aerodrom u Trebinju i još mnogo toga... Svi su spremni da ulažu...ali niko u korumpiranu državu ne ulaže. Može li mi iko reći šta znači izraz "spremni smo da ulažemo"?
zarada na kreditima je 1 prema 10 plus kamate. znači banka je pokrila troškova nakon što naivni vrati samo 10% od iznosa kredita.
blago se nama kako smo mi razvijena zemlja pa svaki sastanak neko nam ponudi 100 miliona eura investicija....
nešto će se od toga primiti. i koku kad čeriupaš ne možeš joj naći svaku dlaku.
Evo jos miliona ljudi...blago nama
koliko sam skopčao daju 150 miliona ali na kredit. pa ko nasjedne.
Proizvodnja peleta!?To je menadjerski naziv za bespravnu sjecu i kradju sume.