Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si samo glup. Ako ode euro, ode nama konvertibilna marka u 100 pm. Nećeš hljeb moći kupiti za 20KM.
GIupi ste obojica ako mislite da ekonomija kakva je do sada biIa može ostati takva. Sistem će se urušiti sam od sebe i to nema nikakve veze sa Masonima ili bilo kim drugim. Ovakav sistem da je valjao ne bi bio na ivici kolapsa samo moraš bit pametan da to i skontaš. Pošto je vaš glavni izvor informacija Facebook i ne čude me vaši retardirani komentari.
EU se treba rasut i Euro isto, jer zanimljivije je putovati i imati ona kopanja na granicama a jos zanimljivljije je kad imas pun novcanik raznih valuta. hbe-s jednobojan svijet.
@ares.kane & @@ares.kane: Možete li moliv vas biti malo ljubazniji? Pa pišete slične stvari. I imamo zajedničkog neprijatelja, one koji se bogate na svim ovim kreditima, izmjenama i propastima. Kad se spomenu \"Inside job\", na Antifest (antifest.info) dolazi Eric Toussaint koji u tom filmu priča o izmišljenim dugovima i kako ih je Ekvador smanjio. Mislim da treba otići.
@Meho. Bravo. To je naša žalosna situacija, političari se kao nešto svađaju a pravi vladari su banke, prvenstveno UNI i RFZ, koje ne samo da uzimaju ogromne kamate bez rizika, već i odlučuju šta finansirati. Ova naša BiH je bila gotova još 1997 kada su banke privatizovane ali sve drugo je izgleda važniuje od toga. I ako šta propadne, to će biti običan narod, bankari neće..
Ja očekujem samo nova bankropstva,prije svega uni credit bankropstvo i raiffeisen bankropstvo
Clanak baziran na laprdanjima sa ruske stranice finmarket.ru, a ruskim stranicama i \"strucnjacima\" vjerujem otprilike koliko i srpskim, dakle nikako.
pitaj mamu ili seku mozda ti nesto i plate.
Pa i treba da se raspadne kad je vještačka tvorevina... Nešto sličnu Republici Smrdskoj
jadna bosna morace mijenjat zastavu kad se EU raspadne
Genijalci sto se prepucavate, prepucavajte se znanjem a ne glupostima. Konvertibilna marka nije vezana za euro nego je vezana za Njemacku nacionalnu valutu, tako da ako dođe do raspada eura, nasa marka se ponovno vezuje za Njemacku valutu DM i nastavlja dalje kako je i prije bilo. Jedini scenarij da marka ode u pm je da propadne njemacka valuta sto je besmisleno..... et pozz i ubuduce malo naucite prije nego pocnete valjati gluposti ovdje....
euro-fasisticka-pusagija
prodajem svoju CUNDARU po satu.....
Zemlja, stado, nesto malo zlata i srebra... To cuvajte i pokusajte do toa doci uskoro ce papirni novac postati bezvrijedan ;)
pa cime se bavis ,onako cisto informativno bez zeze...
http://www.youtube.com/watch?v=TFC18pFvo1g Lupas gluposti pogledaj ovaj video možda nešo naučiš.Problem današnjeg svijeta je korumpirani korporacijsko bankarski sistem,koji ljude korumpira i uvaljuje u dugove kako vi ih porobio i tjerao da rade da bi vraćali te dugove. Pogledaj film \"Inside job\" i shvatićeš da su banke i korporacije 2008 bukvalno prokockale novac,odnoso 700 milijardi su pokllonili bogatshima i onda su tražili da im poreski obveznici vrate taj novac.I uspjeli su o tome.Problem je u kriminali,koji mora prestati.
neka je vamo smjesno,i meni je smijesno,a za informaciju nisam na bausteli a i da sam ne stidim se,zivite i dalje tako kada vam odgovara meni ne odgovara.