Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osim sto su uhljebi problem i domaćim, tako su problem i strancima.. katastrofa od zemlje, poljacima je prvi uvjet za EU bio da se riješe glomazne administracije, a mi necemo nikad izgleda.. nikakvog efekta ako digneš kredit od MMF-a i 60% njega ide samo da izmiriš plaće takvim ljudima.
Investitori donesite pare da Bakir ima za audija od 300 000 i da paraziti po drzavnim sluzbama mogu takse zahtjeve naplacivat i ucjenjivat rjesenjem ako ne poguras malo
Berlin kao grad ima isto stanovnika kao cijela Bosna (4 Mio.)... pa opet od toliko para koje smo dobili poslje rata od cijelog svijeta mogli smo napraviti od Bosne New York, ali gdje su te silne pare i zlatne kašike otišle ? narod ovdje se trebao davno probuditi i otjerati ove političare i oduzet im imanja. neki pljuju komunjare, ali u onoj državi nije sve bilo dobro ali ukupno bila je vijek ispred ove sadašnje "demokratije".
glupi su političari pa ako narodu bude gore bit će i njima.lančana reakcija
AKCIZE NA SUNCE POD HITNO UVESTI !!!!!!
koji turizam lazete narod od turizma ne mogu top destinacije da zive a kamoli mi. nista bez velikih firmi a vijest vam je jednom godisnje kad neko otvori pogon za 10 radnika. koja energetika ko od toga ima koristi, narod ili lopovi iz vlasti.
haj popuni uplatnicu.. pa de ispuni formulare.. pa de potpiši na 16 mjesta. Ne bih ni ja nikd uložio marke u BiH.
Pozdrav Bosno, " Glomazna Administracija " prevod Korupcija i Mito . 😉
Erdogan falsifikovo diplomu- 24 sata.hr..
Gdje bi Bakir i njegova pudlica Fahro zavrsilo, kao i njihove SDA-SBB lopovske kombinacije, historijski vazne, da nema zaposljavanja amidzica i tecica u glomaznoj administraciji. Ta glomazna administracija je svrha postojanja SDA-SBB koalicije za pljacku Bosnjaka. Ne brinite, njihove kriminale opravdace davno ishlapjeli Tunjo Filipovic za 200KM po tekstu.
Glavni kočničar u Kantonu Sarajevo je savjetnik u Ministarstvu privrede Adnan Aganović. Dodouše ne zbog nepoštenja nego više nego zbrog svoje ograničenosti. Pitajte bilo koga ko je pokušao nešto što treba da ide preko Aganovića, sa kakvim se je opstrukcijama susretao.
Ubise porezi investicije, ubi to sto nemamo razvojni plan, odnosno na vlasti nam sjede uhljupi koji gledaju kako da usicare koju marku dok su na vlasti, a ne gledaju buducnost ove zemlje. Imamo sve preduslove mozda i ponaljbolje na Balkanu za energetski razvoj u svim vidovima obnovljivih izvora energije, ali nema na vlasti ljudi "dovoljno pametnih" da to provedu u dijelo.
energetika ili u prevodu, hajde da unistimo jedino lijepo u ovoj zemlji, a to je priroda
Jesi li cuo za obnovljive izvore energije koji u potpunosti sa svim direktivama EU koje se odnose na razvoj energetskog sektora u potpunosti cuvaju okolinu ??? Vjetroparkovi, solarne elektrane i sl. Samo se kod nas u 2016 godini govori o gradnji termoelektrana(mada i termoelektrane se sada grade po tehnicki prihvatljivim faktorima za okolinu)...O razvoju energetskog sektora u smijeru obnovljivih izvora ili nema nikako ili je minimalan.
Test. Greska ok.....
Ok
Poludim kada vidim ove solarne panoe.Koga vise folirate kada na ovu vrstu investicije imaju monopol Bicakcic,Jerlagic i njima slicni neljudi.