Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvaci smo u 3D modelima ❤️
Sve neki projekti, ideje, a slabo šta da je napravljeno
skineš model sa interneta, zacijeniš ga kao studiju izvodljivosti sa 50 miliona, gradnja još 200 miliona. Malo probrljaš okolo bagerom i gradnja stane. Rezultat - oprano jedno 100 miliona
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovaj mi lici na onog sto je u Trnovu trebao praviti velegrad za 4 milijarde. Ubleha, pranje para i predizborna kampanja
Onog što je bio naivan pa ga preveslali lokalni đilkoši?
Jos jedan predizborni investitor iz Kuvajta.
Hoce li biti ringišpil?
nedo Allah, zamisli napravis vako nesto i predas nasim firmama da odrzavaju....gluho bilo, i sapralo se..evo snevivam se
imal šta konkretno ,proizvodnja hrane ,potpora uzgoju stoke il ćemo jesti uvezene žohare ,skakavce,crve iz fabrike u Kanadi?
izgradise dzamije, vrtove, parkove, a fabrike, kad ce to izgradit', znalii se sta?
Zaradi pa izgradi fabriku ako ti je to ekonomski isplativo. Svako bira kako ce uloziti svoj novac.
prijatelju imat ces, nevidjenu do sad, konkurenciju... niko ti ne rece da je ova zemlja cijela jedan veliki luna park
Čuj 30 000 kvadratnih metara? Ko će mu dati to zemljište i za koje pare? I još da se sve ovo izgradi za tričavih 30ak miliona KM? Pa toliko košta jedna Univerzitetska biblioteka u Kampusu a riječ je o jednom objektu.
eno u srbiju se doselilo 50000 rusa. Sto se i u bih ne bih doselilo 50000 arapa, da izravnamo racun, po dodikovoj nacionalistickoj logici, s tim da bi arapi dosli s kesom(gotovina) a rusi za boljim zivotom daleko od putina.
Cudo Nevidjeno
suplje price... nadam se da nisu
On odlucio? E blago nama.
Tesko da ce, ali kad bi bilo…ovo bi poguralo Sarajevo sto na sat sto se turisticke ponude tice.
3D model jos jedan al ne mogu nikako da skontam gdje bi ga upakovali u Sarajevu, al haj nema veze daj boze da se ovo desi bio bi money maker pogotovo ljeti za vrijeme SFF-a i tako gradu poprilicno nestaje sadrzaja za turiste i stanovnike. Daj da se malo trznemo.
30 000 m2 za luna park a gdje ima toliki plac za to.Suplja prica
Dokle je stiglo ono high class selo kod trnova? Pitam za prijatelja... Cuj ti imena Firme, zvuci ko vic hahahahhahaha