Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIV je zdrava firma a Konjic jedan od centara strojne obrade u BiH,dobar potez ....
Konjic sa 26.000 stanovnika i 319 mil. KM poduzetničkih prihoda u 2020. te s prometom fiskalnih uređaja od 27 mil. KM mjesečno spada u slabo gospodarski aktivne općine i sigurno će DIV pomoći Konjicu u podizanju tamošnjeg gospodarstva koje se svodi na Igman Konjic (prihod 122 mil. KM) GRAEWE Tadiv (32 mil. KM), Eurosjaj (16 mil. KM) i TN Bosnia (14 mil. KM). 4 najjače firme Konjica imaju 58% udjela u prihodima gospodarskih društava u Konjicu.
Usporedba Konjica sa Širokim koji ima 29k stanovnika i 1.445 milijardi KM poduzetničkih prihoda u 2020. te s prometom fiskalnih uređaja od 100 mil.KM mjesečno spada u top10 općina u BiH, a Široki ima najmanje stanovnika od tih top10. Najjače firme u Širokom: Feal (154 mil. KM) TT Kabel (135 mil. KM) MCI (113 mil. KM) i Lukas TP (106 mil. KM) 4 najjače ŠB firme imaju 35% udjela u prihodima gospodarskih društava Širokog.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je onaj čovjek što ima devetoro djece. Svaka mu čast! Vrijedan i pošten. Spasio btodogradilište u Splitu.
Povecajte plate u divu!
ma nosi se iz Bosne u tri pm. trojanski konj od firme sa ciljem da razbije industriju u Konjicu. a mame vam lopovske.
To je jedna mala općina sa 5500 zaposlenih. Cijela općina.
Nedostatak sandzaklija u konjicu je formula za uspjeh
Čekajte te vlahe sa neretve
cuj mrska hrvatska ulaze u BH
Konjic, San Diego u Kaliforniji
Pozdravaljam i zahvaljujem
Hvala!
Naš heroj naserem orić će to dozvoliti kada uzme reket, tako mi SDA podrinjci radimo