Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fatih Kol, propali student FASTO-a, pa onda svršeni trener NSBIH sa položenim ublehaškim licencama, gdje je takodjer propao, a sad kao gradi hotel u srcu Sarajeva, pa ovo je za rubriku WTF!
Treba zaustaviti SVE GRADNJE U SARAJEVU. POkrenuti krivične prijave protiv odgovornih koji su izdavali dozvole za projekte i provedene postupke koji nisu izvršeni u skladu sa ZAKONOM I STANDARDIMA!! Do kada će banda u ovom gradu uništavati grad nepravilnom gradnjom samo da bi sebi u džep namakli mito!!
"čeka potrebnu dozvolu" - na koga? Gdje je kocnica? Zasto se ne imenuju ljudi zbog kojih se ceka i po dva tri mjeseca na dozvolu i objesiti na sred trga. Ako nece da rade ima ko hoce.
Koga li su sjebali za parcelu nepricaju
valjda upotrebnu dozvolu..
Građevinsku dozvolu. Upotrebna dozvola se izdaje kada se objekat završi .
Prvo formule, pa ski staza na trebevicu. . A onda ce sam doci i Trump ....kakav hilton
Mene zanima kakav hotel, kojih gabarita. Ovo je veoma važan lokalitet, da bi ga neko narušio megalomanskim projektom. Sudeći po bezobrazluku kojim je mjesecima zagradio parcelu i prolaz pored katedrale, nisam optimista da će poštovati okolinu. A naši opštinari ga sigurno neće u tome spriječiti.
Da Hilton podmaze, procedure ne bi bile ni malo komplikovane
gradice ga usred sezone..dok se mito dogovori...polahko..
Sunce ti, Hilton! A pogledajte ruglo od zgrada sto ce biti oko njega.
Znaci da su pare nekom legle na racun. sta bi bilo da nisu, osta rupa 50 x 10 u sred Sarajeva !
samo u BiH se probijaju toliko dugo rokovi gradnje,npr u jednom Pragu ukoliko se rok probije nakon 8 mjeseci projekat se gubi i rusi a kamo li vecim evropskim metropolama