Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne radi u googlu neki nas?!
Mali topli
Odlicno su poslovali...
google je kupio motorolu radi patenta i moze konkurisati microsoftu i apple u. trenutni potez google kompanije je jako mudar jer je prodana motorola sa 2000 patenta a google je i dalje u posjedu 17000 patenta od motorole, tako da ce i u buducnosti konkurisati navedenim kompanijama...
Komunizam u Ameriku ulazi na mala vrata.
pa odmah je bilo jasno da kupuju Motorolu samo zbog patenata da ih Apple ili Microsoft ne uhvate za m..a
ma bitno je da se obrce.... :D
Ggl nikad nije ni imao sta da trazi u motoroli. Ovo im nije prvi put da idu grlom u jagode. Pohlepa nekad i nije dobra za posao. Nekad treba i malo mozak ukljucit.
bravo pametnjakoviću! ... evo ti stipendija.
Mrs skote.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
motorolo,motorolo...odsviraj mi kolo :)
pranje novca !
Ojj izletili 10 MILIJARDI xDDD
Pokupovat še ih kinezi za "sitne" novce :))))