Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je vise bilo da se povezu ove dvije metropole...
Bitno je da Tuzlanski aerodrom napreduje bas kao i Sarajevski aerodrom. Neka putnika neka avio kompanija. Svega nam treba. Cestitke iskrene i da pokazemo onima koji su napravili masakr na Tuzlanskoj kapiji a danas glasaju za SNSD da Bosnjaci i Bosnjacki dio Bosne napreduje i razvija se brze od njih. Koliko aviona sleti u Banja Luku godisnje? Toliko u Tuzlu za 1 dan.
Da ovi za Afganistan sto putuju ne moraju u Sarajevo..
Da ne moram preko smrdljivog Sarajeva ....Beograd zakon ...kultura na nivou .....a odlicno bi bilo kad bi ovo a Tuzlu proradilo :)
Odlična vijest, koja se, nadam se, neće izjaloviti. I karte će biti jeftinije, obzirom da većinu karte za Sarajevo određuju takse aerodroma Sarajevo, od kojih se plaćaju krediti BH Airlines-a.
bas razmisljam kako imamo malo veza sa arapskim zemljama, a previse sa Evropom
eto jos mungosa bogami hrvati i srbi ce opet morat nasu bosnu braniti
Na ono smeće od aerodroma bi me bilo stid bilo koga dovesti,dajte molim vas kako vas nije stid?? Znate li vi kakav je šok iz civilizacije sletjeti na ono smeće i vidjeti sav taj jad i čemer. A prostorija gdje se čeka bagaža pa to je na nivou 1950-1960,traka na koju stavljaju kofere nije auotmatska nego manuelna,ma nemam riječi tuga.
Ma slican je osjecaj i na Sarajevski kad sletis, ... mrvu bolje
ko te tjera budalo, sleti gdje hoces ne ponizaji nase
Povezati ovako neatraktivan grad sa svijetom je umjetnost i dokaz da se moze. Svaka cast bez obzira kako cudno linija zvucala.
@ramizovmali a iz koje li si ti atraktivne metropole da mi je znati
Nije nuzno da sam ja iz atraktivne metropole samo zato sto Tuzlu smatram neatraktivnim gradom. Cinjenica je da se u Tuzlu ne putuje kao ka konacnom destinacijom, volio bi da je drugacije ali nije. Prije ce biti da imam rijeci hvale za postignuto.
Blago se nama, možemo se mjeriti sa amerima. Imamo zemaljske i vanzemaljske linije, sve destinacije su dostupne. Ove vanzemaljske su najbitnije, a sve zahvaljujući AREA 51 u lijepom bosanskom gradu Trebinju 🤣🤣
govori fly dubai a slika aviona od turkisha
Nekako bolje zvuči: Živinice - Dubai
Čak i Brčko je prije koristilo registarske tablice sa oznakom "TZ". Kakve Živinice haveru, da nije Tuzle, ne bi vas bilo ni na karti...
Samo Mostar šugav. A nema ni dana magle zimi. Nema troškova otkazivanja leta i rizika kao u Sarajevu zimi, kad nikad ne znaš hoćeš li poletjeti.
Konkurencija mu jaka, Dubrovnik, sarajevo, split
cijela Tuzla jednu kozu muzla pa se hvali da se mlijekom hrani
dajte nam linije ka zapadu
Pod hitno i potrebna je jako.Odlicno
Bravo!!!