Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sti ne objavite gdje au te inveaticije, nevidi ja ni jednu fabriku da se izgradi, nevidi ja putevi da se rade, nevidi se nista ili su to investicije za pojedince ili za institucije
Imali bi mi mnoštvo investitora, samo da nemamo dodikistanaca i HDZ katolibana koji blokiraju sve ekonomske pomake, nepriznavajući Kosovo, prijetnjama o secesiji i izdajom države tako što lobiraju za interese drugih država, svojom opštom neinteligencijom su čak uspjeli da unište neuništive firme u BIH kao što su Rafinerija Brod, Aluminij, Vitezit, i još mnoštvo..
@OperativacCacoMusan , Donekle si u pravu, stalna napetost je nas najveci neprijatelj. K tome bih dodao da nam Dodik nikako ne brani da u Tuzlanskom kantonu naprimjer izdajemo gradjevinske dozvole za 45 dana a ne 180. Ko nas tjera da stranom investitoru trazimo potvrde o nekaznjavanju i potvrde da mu nisu izrecene mjere zbarane ili da nisu u stanju socijalne potrebe. Cuj, investitor koji ulaze 10 Miliona EURa mora izvaditi potvrdu da ne prima socijalnu pomoc npr. u ...Zavidovicima.
Koji su uhljebi ovo dvoje lijevo na slici majko moja. Oni su ideal uhljeba. Niti sta rade, niti kome odgovaraju za rezultate, obisli pola svijeta, nabrali brdo dnevnica,.... A nisu na ocima javnosti.
@mario.brokulic Savjet za ljubomornog kolegu-treba steci adekvatno obrazovanje, kompetencije, kulturu i nauciti strane jezike i onda postati adekvatan predstavnik drzave...do tada komentarisi na klixu
Et vidis ti to. Da je svijet znao nebi iso od kuce
Prodaja komadića države nije investicija bagro izdajnička.