Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prejaka ekipa za investicije, vidi se odmah, a mlađahni Kapo škilji ubila ga promaha od tih ideja, bitno je da svi ovi sa slike imaju izvrsne plaće i uživaju privilegije od službenih automobila, skupih putovanja, besplatnih i plačenih švalerisanja, a sve ko rade za sve nas i u ime svih nas, stare su to komunističke fore još od kraja sedamdesetih. Pronađeš viši cilj, a onda sljedi borba u ime nečega, a gledaš samo sebe i svoj interes.
SAD KAD NAPRAVE OD DOMA MLADIH DŽAMIJU,SAMO MUNARU DIGNITE A HOTEL UMJESTO COLLEGIUMA..
NAJVECI UBLEHASI U SKENDERIJI SU COLLEGIUM, NISTA NE PLACAJU NITI OSTVARUJU KAKVE PRIHODE A UZELI SU NAJBOLJE PROSTORE, TO TREBA NOGOM NABITI...
ko su ovi ba. napravite jos jedan bordel za izopacene strance bando.
Susret neradnika!!
Znači ode Izetbegoićima!