Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tzv. eu reket
haha... sad tražite od kine da vam penzije uplate, a njemci će prestati vezati KM uz njemačko gospodarstvo. bit će gore nego u venecueli. talibančići, samo vi uz dlaku eu idite, mene to veseli.
@mmikimaus Potpisujemo sve vrste sporazuma sa EU kako bi od njih dobivali pare, donacije i slicno, a kad treba da ispostujemo svoj dio ugovora onda odmah teorije (isto srbi) cijeli svijet je protiv nas...
Napravite je u Sarajevu kad je dobra... I onako će narod pomrijeti od smoga, samo još ta "Ćumuruša" treba da se skrate muke...
Jao ovih pametnjakovica!Cuj ko hebe EU!S danom 31 12 2018 u bih je uslo preko 14 mlrd eura donacija iz eu!Kroz razne olaksice zas pristup trzistu eu korist iznosi preko 2 mlrd e godisnje!Oko 70 % izvoza ide u eu!Problem je sto kad bi taj izvoz bio onemogucen, propali bi za 3 dana, dok je izvoz iz eu u bih ,i da ga nema, njihove tvrtke i drzave ne bi ni osjetile.Pa turski ekonomisti su sracunali da bi bez eu ,turska ekonomija dozivjela kolaps za 25 dana!
haha... sad tražite od kine da vam penzije uplate, a njemci će prestati vezati KM uz njemačko gospodarstvo. bit će gore nego u venecueli. talibančići, samo vi uz dlaku eu idite, mene to veseli.
Samo gradi, ne jeb€ nas EU ni 1% a lupaju nas po usima kako god stignu, nama treba da se okrenemo Kini, Turskoj, Rusiji, arapskim zemljama po pitanju ekonomskog razvoja, jer npr. tamo mozemo izvoziti nase proizvode .. EU da valja nebi je englezi napustili .. 😒
Ni slucajno dozvoliti energetskoj mafiji da se ovo gradi i onako nam je i previse zagadzenosti.Samo vjetrenjace gdje mogu i nista vise.Sva ostala gradilista i na rijekama stopirati.Dosta je vise.
Dok slovenci i Hrvati prave otpad za nuklearku uz Bosnu i Hercegovinu energetska zajednica i njen šef Slovenac ništa ne komentarišu tu izgradnju bez obzira što je bosana uputila protest. A za informaciju upravo Francuzi i Njemci potpisuju ugovor o saradnji sa Kinom .
Citam komentare i ibretim se koliko zatucanih ljudi ima ovdje. Da li prvo znate kako je nasta EU iz kojih zajednica. Mi zelimo da udjemo u EU koja se temelji na tim stvarima i uzimamo kineski kredit,americku opremu. Hoces u EU postuj kodeks i pravila.
Neda EU da se gradi sa parama od kojih oni nece brati kajmak i gotovo...sad krecu ucjenjivanja
pa hocemo li vise bankorotirati!!!!!!!!!!!!! da vidimo na cemu smo,da pozatvaramo ove smecare i krenemo ispocetka!!!! NIJE MAJKA MUJU KLELEA STO JE KOCKAO,VEC STO SE VADIO!!!!
FBIH je garancija za kredit za izgradnju TE ? Pa sta, ne kontam.
eu nesto prica dok njihove firme svjesno krivotvore nalaze o ispusnim plinovima automobila. sta reci !
Ma pusite se i vi i EZ. Samo treba graditi. Briga me i za EU i EZ i ostale karafeke.
Nemoguce je da Izet Džananović, direktor TE Tuzla radi nesto mimo zakona. he he he
EU Ovi su tkz. Robovlasnici i zele da drugi zavise od njih i moras da radis sto ti ja kazem i ako tebi nije ok , Ruzan vakat doso jaro moj
Da je ovo normalna drzava,oni bi odjebali ove iz Ru,kao i Srbija,i rekli im da kada udju u Eu tada ce i mjenjat zakon,kada Kinezi ulazu u Eu to je OK.