Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivio edheme
Cekaj kad ces osvanuti zakopan iza kuce, sluzeci vlast koja podrzava prosli i najavljuje novi genocid
fgdfgdfgdfg
Sretno majstore i ne odustaji.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Daleko najpismeniji i najobrazovaniji kandidat za Predsjedništvo BiH - Hadzikadic 2018 - https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno. Hadzikadic2018
Moj glas ide profesoru Mirsadu Hadzikadicu.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ostali kandidati kad bi otišli u USA ne bi mogli izaći sa aerodroma sami bez tuđe pomoći. Prof. dr Mirsad Hadžikadić je kao mladić morao duplo više da se dokaže nego rođeni amerikanac i da postigne sve ono što je postigao. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kaže šta će on sam? Pa i u Ameriku je otišao sam, pa vidi dokle je dogurao i šta je napravio. https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravi predsjednik za novu BiH! Budi i Ti iskra promjene! Hadzikadic 2018 - https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno. Hadzikadic2018
Nije toliko vazno sto je tip osnovao firmu u BIH, svaki dan se otvaraju, vec sto je napustio drzavu san svih nehljebovica u tome je poenta da se ne lazemo.
Fuj svim negativim komentarima. Uradite slicno ili bolje pa onda pljujte. Nama su fakat agresori NAJMANJI neprijatelji!
ima švicarski i pasoš a finansira ga taj navedeni racku. čim zaškripi curik u švicu, a to je sigurno. jebbo ga pleh i kozarac. piši propalo.
jednom rijecju Budalcina
⚜💫👍 Keep calm vote for Hadžikadić Hadzikadic2018
Lik s ustedjevinom pokrenuo jedan skroman privatni biznis i eto clanka na KLIXu... pa ne znam zar je to toliko izuzetno pa se treba jedan artikal o tom skromnom slucaju sastavljati ? Zar je drustvo toliko nisko spalo da otvaranje privatne radionice zavrsava u novinama ?
Izgleda da jesmo pali poprilicno nisko da se slicne stvari pisu, al ne mislim da je ovo pogresno, puno je negativnih prica pa ako neka i pozitivna izadje na vidjelo neko kao ti pronadje nesto negativno (valjda da ispadne pametan komentarisuci na klixu, a sve je to, inace, odraz naseg naseg mentalitet). Ovakve stvari mozda podstaknu druge ka slicnim podvizima. Lijepe i pozitivne price siriti, dosta je Dode, nahuskavanja na Sebiju, Baketa, Covu i ostalu ekipu, malo price o "obicnom" narodu.
Neki su tako rano zavrsili s osnovnom skolom da ne znaju razlikovati kritiku upucenu novinarstvu i tom mentalitetu promovisanja izuzetnih dogadjaja a po vazdan pucaju politiku od kritike upucenu tom uspjesnom liku za kojeg nemam absolutno nista da kazem. Ali eto nije kasno se doskolovati i promjeniti nacin komuniciranja jelde @aleminho ?