Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vukosavlje??? Nije u rangu sela, obično naselje u predgradju Odžaka. Ali zato kad se voziš kroz RS svi putokazi prema Vukosavlju, a ni jedan prema Odžaku!?
Pokvareno im "dž" slovo
Pa i Vukosavlje je Bošnjačka općina tj većinski
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Skuplji kilometar u ravnici i na nasipu nego kod Zenice u brdima i usjecima 😂
765 miliona za 33 km bravo mislim da je to korektno. Majko mila šta ja radim pogrešno
Ja mu mater *ebem ko potpiše trasu kroz Distrikt. Kroz srpsku mogu raditi šta hoće ali ako i kroz Distrikt prođe onda smo završili sa Bosnom mada je, koliko vidim, Brčko ionako srsko.
Mislite od Jakeša do Brčkog?
Jakes 💪
Preko KOINEZA se peru NOVCI, a većinu radova će izvoditi INTEGRAL INŽINJERING !!!
cijena prava sitnica s obzirom daima 6 tunela i 4 vijadukta 😂😂😂
Ima li sta da ce u Krajini da se gradi?
Sad će Vlada Federacije sa "velikim" biznismenom na čelu, Fadilom Novalićem, krenuti u projekte izgradnje autoputa Sarajevo - Tuzla i Sarajevo - Bihać te brze ceste Sarajevo - Travnik - Jajce. :-)
A krije se ugovor...
A gdje je auto put tuzla sarajevo preko kladnja i olova nema fadil i sda love😂
Sta je vukosavlje?
Vukosavlje je od 1992-1995 bilo novo ime za Odžak, pa kada je Dejtonom Odžak dodijeljen Federaciji, postalo je novo ime za Jakeš, a kada su se Bošnjaci vratili u Jakeš, onda je Vukosavlje postalo novo naselje pored Bosne između Jakeša i Odžaka. Sada je Jakeš središte opštine Vukosavlje.
zato majkićka ne da akcize, ko će platiti suvišan autoput
kakve veze ima koliko kosta, svakako bi te pare ukrali... evo ovi nasi SDA-ovci, oni npr samo kradu, a nista ne grade, tako da je kod nas autoput beskonacno preskup
Kakve veze ima koliko kosta? Hahah genijalno, mogli su ga za 700 milijardi umjesto miliona, koga briga, ne placamo mi.
NATO treba da smjesti trupe u Brcko Distrikt.
pa jel od zlata?
23 miliobna i 181 hiljada po kilometru???
I to u ravnici...