Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam vidio da Austrija najviše ulaže u BiH. Bolje da ugostite njihovog princa. P.S. Valjda ga neće ubiti ponovo.
Ulazu i sute! Gospoda!
Radim na patentu "sredstvo za izbjeljivanje koze" ako uspijem obogaticu se a Arapima cemo uvaljivat trebe iz Srbije i Bugarske.
Postat cemo poligon za igranje bogatih, ako vec i nismo..
jbo vam ti smrdljivi arapi mater
cuj kraljevska familija haha pa obicni diktator!
Abdulaziz Bin Jassim Ali Al-Thani Al Vehabi hahahhaahhhaha
Abdulaziz Bin Jassim Ali Al-Thani Al Vehabi bilježi zapis El Torabija-all Arabhija Birvakitlija: "spolno općiti sa ženom u anus je teški bezobrazluk,onaj ko to bude čnio bit će u magmi do članaka"
Ooo vehabince,brij te noge a puštajte brkove i osjetit će te slast rajskih 'urmi 100%
Plava krv ....
GDJE ULAŽETE? -http://www.vecernji.ba/od-zavrsetka-rata-bih-napustilo-150000-mladih-1105840
---najavio ulaganja A izvršio odlaganja DOSAD NAJAVLJENIH ULAGANJA, to jest avio linije sa Sarajevom !! Jer Šeik nema tih humantiranih sdaka gena, nego ga interesuje profit ! A da u BiH ima nekog ulaganja koje donosi profit NE BI ČEKALO ŠEIKA iz Katara kraj toliko rimskih i ruskih careva u BiH i čak jednog sultana Bakira Izetbegovića ! http://www.arabianbusiness.com/qatar-airways-said-pull-planned-launch-of-sarajevo-flights-642672.html
poturice
saudi arabija i katar su veoma fasisticko orientisane drzave i imaju svoje probleme ..pogledajte koliko siromasnog naroda i dje zive samo to je u tim drzavama zabranjeno snimati ali dokazano je i snimljeno je ...arapi ovde samo radi terorizma i radi zena dolaze nista drugo ..imam arapski prijatelja i sami kazu da je tako ...jel zapdne zene su manje vrijedne i lakse se daju
Treba svi kolektivno da prihvatimo Protestantizam kao sto smo kolektivno i Islam prihvatili. Pripojimo se Njemackoj, dobijemo oruzje i onda smlatimo Srbe do temelja.
Ovi ljudi sa slike izgledaju tako uvjerljivo. Covjek samo kad ih vidi, vidi da iz njih izbija neka svijetlost, neka nada, nada u bolje prekosutra...
Opet da im se proda naše zemljište, sa tim da im mi dovedemo besplatno, struju, kanalizaciju , piuteve, sve sve ? I ŠTA JA IMAM OD TOGA ??? Odmah ove lopovluke SDA i kraljevske famijilije Izetbegović staviti pod najstroži nadzor SIPE !
A ne smeta ti sto npr Sarajevska pivara crpi vodu besplatno ili Coca Cola sto vodu dobija za nista... i s l a m o f o b i j a
@johnnsmith TO su sve borci za naše bolju budućnost , u ratu jučer, danas i ako bogda sutra ! Što bi se neko njima zamjerio kad zna da će opet leći kredit MMFa i planut na pokrivanje gubitaka KO HALVA ! :)
i uvijek neke prepreke..kad su ona prava ulaganja u pitanju. ona koja bi BiHa stvarno pomogla