{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bosna i Hercegovina treba investicije

13.5.2012. u 11:25
0
1
Bosna i Hercegovina treba investicije
0
Bosna i Hercegovina treba investicije
Vedran Peršić
Treću godinu za redom ASA grupacija podržava Sarajevo Business Forum (SBF), međunarodnu investicionu konferenciju, koja okuplja veliki broj regionalnih državnika i globalnih investitora.
"U periodu održavanja Foruma, Sarajevo je političko-ekonomsko središte regiona. To je prilika za predstavljanje poslovanja, ali i za privlačenje investicija“, ističe Vedran Peršić, rukovodilac korporativnih komunikacija ASA grupacije, te dodaje da su investitori u konstantnoj potrazi za novim poslovima. "Dolaskom na Forum pokazuju da su spremni razmotriti isplativost poslovanja u ovom regionu".

ASA grupacija i SBF dijele iste vrijednosti, i podržava ga od njegovog osnivanja osiguravajući dvadeset vozila za goste Foruma. Tu se izdavaja posvećenost razvoju bh. ekonomije i društva u cijelini. Šta više, ASA grupacija se zalaže za uspostavljanje poslovnog ambijenta koji će privlačiti strane investitore.

"Predstavljajući svoje brzorastuće projekte potencijalnim investitorima, Grupacija pokazuje da je moguće uspješno poslovati u BiH. Na taj način ona za njih predstavlja svojevrsnu ulaznicu na ovo tržište", ističe Peršić. Tokom šesnaest godina poslovanja ASA grupacija je u Bosnu i Hercegovinu investirala preko 200 miliona KM. Lider je u prodaji automobila i ima jedinstven poslovni sistem sa uslugama lizinga, osiguranja, banke i investicionog fonda. Grupacija posvećuje značajnu pažnju razvoju društva, te investira u mlade kroz školovanje 980 stipendista Fondacije Hastor. Prepoznata je kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca Bosne i Hercegovine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: