Investicije
786
Bingo kupuje Interex
Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko je 'Kralj dobrih cijena' :) aferim, samo naprijed. P.S. poboljšajte uvjete rada radnicima i red bi bio da se povećaju plate nakon 10 godina stangiranja, jedina opaska.
I ti ne bi bio uljudan kada nemaš uslove za rad, kada dođe roba žene istovaraju robu, zatim dok si na kasi stojiš (ne u svim Bingo marketima, ali ima ih i takvih) i da rintaš za platu od 400 KM... Ali kako god to je naš Bingo, nekako se osjećaš najrahatnije u njemu, ne brigaš hoće li te ko skenirati šta si obukao, je li ti odjeća i obuća original od nekog poznatog brenda, kakvo auto voziš (što je bio slučaj u Mekratoru, sve k'o fol neki bogatuni).
Tuzlak u Bingu su plate super kakve su u ostalim tržnim centrima. U Bingu je 650 KM plata mojoj komšinici,ona slaže robu i tako to i jedan dan slobodan u sedmici.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Konačno pozitivna vijest, domaći trgovački lanac će postati dominantan! Jedini minus Bingo tržnog centra (po meni barem) je taj što djeluje prilično neuredno, odnosno neuređeno. Nadam se da će se i to vremenom poboljšati. Bingo, samo naprijed!
Slažem se, posebno neorganoziran odjel za peciva ...
Nažalost tačno to...
Jučer sam ja to bio na ovo otvorenje Binga.I ja i ovaj jedan moj drug smo bili tamo otišli, na to otvorenje, ali kada smo nas dvojica došli to u 12 sati, u koliko je trebalo da bude to otvorenje, ovi koji su postavljali te natpise na Bingu,nisu još bili završili.I moj je drug mislio da se ovo otvorilo,iako oni još nisu sve bili završili, ali kada smo došli do vrata, ona se to nisu otvorila. Pa smo mi to pitali jedne iz obezbjeđenja kada je to i otvorenje,i oni su nam rekli poslijepodne.Kada smo mi to došli u 2 sata,još uvijek se to nije bilo otvorilo, jer nisu to radnice završile sa printerom.Pa smo opet nas dvojica i to morali negdje hodati,i čekati kada će se to otvoriti.Kada smo došli u pola tri,već je bilo otvoreno,jer sam ja to vidio da neki ljudi izlaze,i već su se to vrata počela i to i otvarati.Kada smo ušli unutra, sve je bilo isto kao i u Intereksu.Nisu ništa promijenili. Čak sam ja to jedan proizvod gdje na njihovoj naljepnici piše Samo u Intereksu,mogo sam uzeti to u Bingu.
Ovo je znači Bingo kupio i to sve ove Interekse, i to za 60. miliona maraka? Pa odakle to i to Bingu tolike pare, da oni to mogu dati tolike pare za ove Intereksove robne kuće u BiH koji su oni to sve pokupovali? Samo, ne znam samo kako su oni na taj način kupovinom njih, spasili i to mnoga radna mjesta? Tako da meni tu nešto nije baš potpuno jasno? I sutra se to u mome gradu i to umjesto ovoga Intereksa, otvara i to još jedan Bingo. Tako da ni mi od sutra, odnosno od danas, nemamo više toga i Intereksa, niti ćemo moči više nekada ponovo tamo odlaziti i kupovati ove namirnice, ko što smo prije mogli. U nas nisu oni bili tako blizu, bili su malo udaljeni. A šta na Šićkome Brodu, kada se zna to da su Bingo, i Intereksi bili jedan do drugoga? Šta tu sada? Znači, ako i tu bude kao kod nas što je bilo, onda će oni biti jedan do drugoga. I kako to sada? Mislim da je tu trebo Robot, Konzum, ili neko treći da kupi to, od ovih naših robnih kuća, pa da oni to ne budu tako blizu jedni do drugog.
A što ne napišete da je ovo samo jedna zabava za javnost u BiH. Bingo je već prodat i ovo radi u ime Lidl grupacije, jer su ga oni kupili i lakše je da kupe sve od jednog kupca a to je domaća kompanija Bingo.
hahahh vidi se da si zensko, uspjela si me iznervirat sa svojom tvrdoglavoscu i ne razmisljanjem.Ne moras vjerovat ja to nisam izmislio rekoh ti to je pouzdano i sigurno a inace ne volim iznosit ne provjerene cinjenice ili informacije, sad ti kako hoces.
onda dodje lidl i kupi Bingo i ubaci njemacke proizvode i sta onda imas domace analiticari moji
Ma te glupe trgovine treba sve istjerati i uvesti americke trgovinske centre kao Walmart, Mariano's, Publix id itd.
Samo da ne bude za godinu dana Konzum kupuje Bingo.
zasto ne napravi fabriku kad zna i i kad je sposoban fabrike daj Dzambicu lopove
a tebe za direktora da postavi ?? vidim da si eminentni strucnjak :)
prepustam ti mjesto j a vec direktor
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Narod je u takvom stanju crkavanja,,,da vise place i zali za poslovnim objektima,,nego za zatvorenim fabrikama..
@Tuzlak Nema govora,Kralj trgovine,svaka marka ide preko fiskalne kase,čovjek uplaćuje milione u državni budžet,ali slažem se da je vrijeme da malo pojača plate radnicima a šteta bi bilo da to svoje"kraljevstvo"proda nekom strancu,bolje je da ostane u vlasništvu čovjeka iz BiH.
Ovaj "Bingo"se razmeće milionima a radnici na crkavici,daj povećaj radnicima platu,jesi nekrunisani Kralj trgovine,ali brate pojačaj platu radnicima da s pjesmom dođu na posao,ha ja
PRAVI LANAC ISHRANE,UPI-ja POJEDE VELPRO,VELPRA POJEDE VISA,VISU POJEDE VF KOMERC,VF-A POJEDE KONZUM,MERKATORA KONZUM,INTEREXA BINGO,PA ĆE OPET DOĆI UPI, MOJ TE LUPI.
Zaradjuj novac pregledavanjem reklama na internetu, posjetite nas sajt: http://neobuxbalkan.weebly.com/
plate radnicima 350km a kupit ce oni i tus sto je super al ce onda lidl sve to pokupovati i necemo imati niti jednu domacu marku
Smrt konzumu !!!