Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan japanac je posteni nego deset evropcana i stotinu arapa / turaka
Gradačac jednostavno!
Dok se god ne racuna plata po radnom satu a ne po danu....nema ovdje selameta.
Sad jos fabrika u federaciji i rs pa da vidis kako narod spaja i kako se vo BiH..na kraju Rbih Kantone sikter i svima dobro.
Citam komentare i vidim da mnogi su protiv bih i da nije toliko lose kao sto se pise da narod ostaje itd. Nije toliki problem Bosna ko Bosna. Politika je veliki problem a jos veci zasita radnika od krvopije nekog koji glumi gazdu il direktora.. Mora radnik da ima.zastitu i radno.vrijeme i godisnji i plati kako dolikuje svakom u evropi danas.
Otkud ovom SDA lopovu gore susvlasnistvo u TMDu?
Svi vi koji pricate za platu, radim u TMD grupaciji, imam platu 1400 km kao obicni radnik za masinom. Ne prdite da Adem Hanic malo placa. Na pocetku jeste bila pkata mala, to je bilo 2013, poslije je postepeno podigao plate i sada smo medju najplacenijim u BIH
Samo tako Bosnjaci,sa otvaranjem radnih mjesta pobjedujemo onog krmka u rs krmetnjaku...
Masallah
Svaka cast, samo naprijed
Sta ce nam fabrike kad nema dovoljno dzamija?! :)))))
@samokažemja ___ vidim da ti je sarkazam slaba strana.
spavas li mirno Dodo??? sta ti nudis pravoslavcima???
“Treba srušit fabriku i napraviti hotel.” Ima “arapskih investitora” koji bi rado napravili hotel.
Sto ce im hoteli trebali su fabriku otvoriti...
Dobre vijesti! Treba samo vidjeti kakvi su to dijelovi i kako se proizvode, da nam ne truju djecu sa otpadima i dodatnim dimom. Mislim na ovu saku djece koja ostaje u drzavi.
Još 99900 radnika i Bake ispuni izborno obećanje :)