Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam na sve tri mobilne mreze u ovoj drzavi, i kakav god da je BH telecom svjetlosnu godinu je bolji od druge dvije.
Sta lazem? Jesi probao 4G na druge dvije? Signal imas jedino ako si u gradskim zonana, na BH telecomu gdje god sam se nasao nikada nisam imao problema, zato sto su znatno ulozili u infrastrukturu zadnjih godina i to se primjeti
Razmišlja li BhTelecom da malo više počne ulagati u infrastrukturu, npr. optičke kablove. Do kad će više nuditi internet po brzinama od 5 ili 10 Mbit/s, pa 2021. godina je.
Ima i brže, ali treba platiti. Da je skuplje, skuplje je, ali ima.
Nije tačno da možeš dobiti brže, ja bih platio više da dobijem brži net ali ne može gdje nije prošla optika. Oni sami tako kažu, gdje nema optičkih kablova ne možeš očekivati više od 10-15 Mbit/s max. A vrlo malo imaju optičkih kablova. Umjesto da su zadnjih 15 godina ulagali profit u razvoj (s obzirom da su kompanija koja konstantno posluje u +) od Bh telecomovog profita se pravio auto put i šta već sve ne.
Lupite minusa koliko hocete, BHT je najveca mafijaska organizacija Mtel mi nesto nije drag signal puca gdje god da si. A Eronet je meni licno najbolji operater, gdje god da sam imam 4 crtice u gradovima i van grada imam oko 2-3 crtice 4G-a. Njihove usluge su meni odlicne.
Popravite ovo sto imate i unaprijedite daleko ste vi od novih tehnologija i mi sa vama.Ja placam internet brzina po ugovoru je 20 a ja kada imam 4,5 sav sam sretan i na zahtijev za popravku kazu to ti je maksimala nevalja mreza ,a racun uredno isti svaki mjesec,
Skidaj maske !!!!
Sedin Kahriman može samo čestitati dan gledanja u fildžan ili dan saljevanja strahe! Kakav dan telekomunikacija?!🤔
Čim to telecom upravlja nečim, to je već propalo
Kasnite 5 godina, spavali ste dok su drugi ulagali i sirili se ispred vaseg nosa. Neznalice, ljencuge..
kako OPA ide?...
Interner katastrofa, sa 3km na racunu ne mozes poziv obaviti "jer nemate dovoljno na racunu", kredita ne mozes prebaciti jer "nemate dovoljno za željeni iznos" a isto samo uplatio kredit.. onda imamo brojeve po 20 godina jedino sto smo od vas dobili je cestitku za rodjendan. Isti ste vi židovi kao i oni sto ubijaju onaj narod... jhbo vam bakir mame
Lupaš gluposti.
predji na pretplatu i odibje...
Sta oni ulazu nek pogledaju ljudi bolan firma vam propada. Rade babini sinovi i oni ocekuju napredak
uvedite interent u 2021 godini da bude kako treba, majku vam lezihljebovicku
Klaus Schwab bi bio ponosan. A sad kad ste se pohvalili da znate trošiti pare (što zna i dijete od 5 godina) recite koliko ste ih ZARADILI. Recite svojim dioničarima koliko vam je porastao prihod, dobit, dividenda i dionica, koji padaju ima 10 godina? Jer da se ne lažemo, u poslovnom svijetu samo to igra ulogu a tzv investicije su samo trošak ako ne donose rast dobiti.
Nema od toga ništa
Moju TV i internet u Starom Gradu vec dugi niz godina pustaju kroz bakrenu telefonsku paricu iz zida.... toliko o BH telecomu!
Uložite koji milion u infrastrukturu, postavite optički kabal da opravdate onaj vaš slogan da idete prvi i da dajete više.