{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bh. kompanije na konferenciji "Autoinvest“ u Rusiji

F
14.2.2011. u 18:14
0
0
Bh. kompanije na konferenciji "Autoinvest“ u Rusiji
0
Bh. kompanije na konferenciji "Autoinvest“ u Rusiji
St. Petersburg
Na Međunarodnoj konferenciji za privlačenje investicija za industriju autokomponenti "Autoinvest 2011“, koja će biti održana od 17. do 20. februara ove godine u St. Peterburgu (Rusija), učestvovat će i predstavnici bosanskohercegovačkih kompanija.
Njihovo učešće organizirano je u sklopu aktivnosti Asocijacije metalskog i elektro sektora industrije BiH (MEI) Vanjskotrgovinske komore BiH (VTKBiH) u saradnji s BHEPA-om u VTKBiH i projekta FIRMA - USAID i SIDA te SIPPO, Švicarske agencije za promociju uvoza.

"Tokom posljednje tri godine održavanja konferencija je postala jedinstvena platforma za poslovne sastanke i pregovore u vezi sa investicijama, kreiranjem joint venturesa i razmjenom iskustava u sferi proizvodnje autokomponenti“, kazao je Feni sekretar Asocijacije MEI Midhat Čehajić.

Glavni događaj konferencije su B2B sastanci između proizvođača orginalne opreme, ruskih i inostranih dobavljača autokomponenti tokom kojih će svaka firma imati mogućnost da predstavi prospekte proizvodnje, zatim pregovora s potencijalnim partnerima o saradnji i da uspostavi dugoročna partnerstva s ostalim ključnim industrijskim firmama.

Na konferenciji će učestvovati bosanskohercegovačke kompanije Enker-Tešanj, Čajavec - Nova elektromehanika - Banja Luka, Tok - Kalesija, Famos - I.Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: