Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
URADIĆE SVE SAMO DA IZBACE TURSKE INVESTITORE I SMANJE UTJECAJ TURSKE U BOSNI I HERCEGOVINI NAMAZANI AUSTOUGARI.KAD NAS TAKO VOLITE SMANJITE KAMATE NA KREDITE U AUSTRISKIM BANKAMA.
MENI JE ZAO AUSTRIJANACA KAD ULAZU NAPORE DA NAM POMOGNU !!
nama ne trebaju bolji politicari, postenija policija, zdravstvo, sudstvo, obrazovanje... nama treba drugi narod. zapitajte se ima li pora drustva u kojoj se stvari ne obavljaju preko veze, ono preko reda. koliko puta si cuo imam ja covjeka tamo, ili znam ja ko to moze srediti. pogani smo kao narod, a idemo samo dole. i na to sve sad meni gomila majmuna u odjelima koji kostaju 10 prosjecnih plata, sa sc, dr. mr. skracenicama ispred imena, pokupljenih po privatnim fakultetima, govori kako cemo bolje. hebo nas.
To bi bilo najbolje,ali nemozes zamijeniti ovaj pogani,krezubi i nepismeni narod.takva nam je sudbina.Nismo uopste interensantni normalnom svijetu, a bez njihove pomoci nemoguce je bilo sta promijeniti.Svi koji misle da je moguce,grdno se varaju,jer pogan se ne mijenja.
Evo vidis kako odrzava biznis.ZOI-kredit pod hipoteku;Pretis-kredit pod hipoteku;Hidrogradnja-kredit pod hipoteku;Toplane-kredit pod hipoteku; Gras............krezubi bi samo da imaju za pive,a zajednicka nam imovina,to njih ne interesujeDajjj placu,dajjj bar jednu PLATU,dajjj placu.Daj im ....C.
Nadam se.
slika cvijanovićke izazove 100 komentara, a ovakav jedan članak 3 komentara. :D nismo mi ni zaslužili bolje. nisu političari krivi, nego mi svaka čast austrijanci, svaka čast
J e be s Ekonomiju,zaposljavanja,pokretanje preduzeca bitnija je Sadaka
Bake-Ta ce Svabe,znam ljude u Turskoj i Harabiji!Sve za domovinu!Cijena sitnica!