Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva redovna linija je Bihać-Trebinje, preko pi.ke mate...e
Kamen temeljac nije ni položen a već je osnovano Javno preduzeće i postavljen direktor koji neće ništa raditi a platu primati sa budžeta. To Bake, mori budžet!!
kada vidiš ovu maketu, sve ti je jasno. Samo neka ne nude kao onaj u Trebinju
pista će biti duga od Bihaća do Trebinja
Zar sportski aerodrom nije privatizovan? Zašto ne vojni aerodom. Ko se na nj. nameračio? Jusko, što im to dozvoli? Sportski AP u Bihaću je u SFRJ bio najperspektivniji, a sada će ga handriti SDA i SBB - bagra i po neki HDZ-ovac! Da nije ovo Miletov način udvaranja udaljenim biračkim krajevi,a? Počeo Žuti da prepisuje od Dodika! Da nije žalosno - stvarno bi bilo smiješno. Nego pitanje zašto se sada Šćepo distancira od žutog mu jarana?
Ostade li neko nezaposlen u ovoj BiH.. Samo neke milionske investicije, pa 700 radnih mjesta..pa 500...hebemu belaj ako ovo nije izborna godin, ha?!!
ovi nasi samo znaju najaviti, osnovat preduzece i podjeliti plate
bolje bi im bilo da su izmjestili sarajevski negdje gdje nema ove maglustine...
Aerodromi niču ko gljive pred kišu na papiru pred izbore. Još malo pa će veća gužva biti u zraku nego po vrsta na ako ovako nastave jbt.
cesti*
Jel direktor već prima platu?
bit ce drugi najprometniji aerodrom u evropi odmah poslje trebinjskog
Kod nas samo nekakve makete. Moderna grbavica (5 maketa), pokriveno kosevo, bjelasnica ko kitzbuhell, o putevima da ne pricam. Valjda je postalo svima jasno da se kamen tesko omladi u ovoj drzavi.
Jbt, gradimo aerodrom ispred svake kuće. Garant su načuli da će uskoro neka leteća vozila?
Odmah kupujem dvije povratne karte
Samo naprijed...
smiješni su sa ovim najavama investicija...ali eto,barem nasmiju!!
Imamo zrakoplovne luke u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Bihacu (i onaj napusteni u Visokom), planirana gradnja onog u Trebinju i na Vlasic, a sad i u Bihacu. Bog te mazno, covjek bi konto ko da smo USA. Kad saberes sve letove iz nasih zrakoplovnih luka u sedmici, toliko poleti iz Frankfurta, LA ili NY u satu vremena.
Da si dobio posao na tom aerodromu ne bi tako pričao.