Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fizicka ostecenja, nemarnost, nema fiskalnog nema garancije i hice akumulator i jos kaze prijavit cu te inspekciji..i fakat ode prijave i oni dodju i kazne te, ne za to al nadju oni vazda nesto e to je debizam od drzave..
E gledaj sad ovo. Kupci nekog proizvoda ili usluge žele reklamirati proizvod i zraže povrat novca. Vi izadjete u susret kupcu vratite mu novac ako nije zadovoljan i reklamirate račun. Taj reklamirani račun se se preko fiskalne kase registruje u poreznoj. Čim imate malo više takvih računa dolazi vam inspekcija i traži od vas da obrazložite zašto je račun reklamiran. Ako ne uspijete dokazati plaćate poveliku kaznu