Sajam Interio 2012.
0

Inside by Ećo predstavio novu kolekciju namještaja

Sponzorirani članak
Inside by Ećo i ove godine nastavlja tradiciju učešća na sajmu Interio 2012, koji se održava od 15. do 19. marta u Sarajevu.

Na sajmu je predstavljena nova eksluzivna kolekcija namještaja Inside by Ećo. Komadi namještaja iz kolekcije za nadolazeći period, jednostavnih su linija, izrađeni od najfinijih prirodnih materijala.

Kvaliteta, udobnost, moderan dizajn i najkvalitetniji materijali i ove sezone će biti odlika namještaja Inside by Ećo, koji je privukao pažnju i interesovanje brojnih posjetitelja iz cijelog svijeta.

Eksluzivnost namještaja ogleda se u pažljivo odabranim, visoko kvalitetnim materijalima uobličenim u unikatnom dizajnu arhitekata i dizajnera.

Dio kolekcije predstavljene na sajmu Interio predstavlja uvod u otvaranje novog brenda INSIDE EXCLUSIVE, koji predstavlja logičan nastavak dosadašnjeg razvojnog puta kompanije, a proistekao je iz potrebe tržišta za maksimalno luksuznim, dizajniranim namještajem koji će sa ponosom nositi epitet domaćeg proizvoda.

Ponudu čine komadi tapaciranog, pločastog namještaja kao i namještaja od punog drveta, rađeni u kolekcijama, ali i po narudžbi, maksimalno prilagođeni zahtijevima kupaca sa velikim izborom luksuznih materijala. Otvaranje novog salona i novog brenda planirano je početkom ljeta.

"Izrazito smo zadovoljni interesovanjem posjetioca za našom novom kolekcijom. U narednom periodu očekujemo još veću posjetu. Svi posjetioci su dobrodošli i za njih je pripremljena velika nagradna igra, opuštena atmosfera i lijepo druženje", izjavio je Suhad Ećo, generalni direktor Ećo company d.o.o.

Novu kolekciju, kao i sav asortiman možete pronaći u izožbeno prodajnom salonu na adresi Pijačna br. 6, Stup Sarajevo, ili na web-sranici www.inside.ba.