Sarajevo Tower - Galerija
50

Imtec na novoj adresi u Sarajevu: Još više na usluzi svojim kupcima i klijentima

Imtec na novoj adresi u Sarajevu
Imtec na novoj adresi u Sarajevu
U ponedjeljak, 27. maja, Imtec je obilježio otvorenje nove poslovnice u Sarajevu. Poslovnica je smještena u ulici Džavida Haverića 6, na prvom spratu poslovno-stambenog objekta Sarajevo Tower - Galerija, a sve kupce očekuje raznovrstan asortiman tehnologije i popust iznenađenja.

Nova Imtec poslovnica predstavlja još jedan korak u kontinuiranom rastu i širenju, čime kompanija dodatno potvrđuje svoju posvećenost pružanju vrhunskih usluga i proizvoda svojim kupcima.

Moderno uređeni prostor nove poslovnice nudi širok asortiman računara, mobitela, laptopa, fotoaparata, skutera i drugih smart uređaja, vodećih brendova kao što su HP, Asus, Lenovo, Canon, Sharp, Gorenje, Tesla, Bosch, kao i mnogih drugih.

Imtec na novoj adresi u Sarajevu
Imtec na novoj adresi u Sarajevu

"Veoma smo uzbuđeni što možemo otvoriti vrata nove poslovnice u Sarajevu i pružiti našim kupcima još bolju uslugu i dostupnost najnovijih uređaja. Ovaj korak je važan dio naše strategije rasta i razvoja i radujemo se što ćemo biti još bliži našim kupcima. Za sve naše kupce spremili smo i posebne pogodnosti, u vidu popusta od 20% na kompletan asortiman sve do 10. juna 2024. godine", izjavio je Bakir Moćević, menadžer maloprodaje i online shopa.

Imtec nudi širok spektar proizvoda i usluga prilagođenih potrebama kompanija, a shodno potrebama i zahtjevima klijenata pronalazi odgovarajuće rješenje iz oblasti cyber sigurnosti, digital signage, videokonferencijskih rješenja, data centara, upravljanja dokumentima, fiskalizacije i interaktivnog obrazovanja.

"Nova poslovnica omogućava nam da budemo još bliže našim poslovnim partnerima, nudeći im sveobuhvatnu podršku kroz konsultantske usluge, najmoderniju opremu renomiranih svjetskih proizvođača, te usluge implementacije i održavanja IT infrastrukture i sistema. Naš cilj je postati ključni partner u unapređenju poslovnih procesa naših klijenata, pomažući im da ostvare svoje ciljeve efikasnije i produktivnije", izjavio je Jasmin Popaja, izvršni direktor prodaje.

Imtec na novoj adresi u Sarajevu
Imtec na novoj adresi u Sarajevu

Kao zastupnik velikog broja svjetskih kompanija Imtec samostalno razvija i veliki broj složenih IT rješenja. Imtec kupcima nudi i mogućnost kupovine na rate uz jednostavne procedure bez dodatnih troškova. Bilo da ste penzioner ili zaposlena osoba, bez obzira na vrstu ugovora i mjesto zaposlenja, imate mogućnost kupovine željenog uređaja na rate.

Imtec svojim klijentima usluge nudi kroz osam maloprodajnih centara u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Ilijašu, Visokom i Tešnju, dva administrativno-servisna centra u Sarajevu i Zenici, te logistički centar u Ilijašu. Putem online shop-a Imtec isporučuje uređaje na teritoriji čitave Bosne i Hercegovine, uz poseban program namijenjen za poslovanje s kompanijama. Svaka isporuka je pokrivena sistemom podrške, kao i garancijama na proizvode po kojima je prepoznatljiv.

Više informacija o novoj Imtec poslovnici i uslugama koje nudi možete pronaći OVDJE.