20% na cijeli asortiman
29

Imtec Cyber Week: Iskoristite šansu za neviđene tehnološke uštede

Imtec Cyber Week
Imtec Cyber Week
Kad su pogodnosti u pitanju u Imtecu sedmica uštede traje više, ovaj put devet dana. Počevši od danas, pa sve do kraja mjeseca, uštedite 20% na kompletan asortiman bez skrivenih "do" za sva jednokratna plaćanja prilikom kupovine u Imtec poslovnicama i web shopu.

Sigurno ste do sad pomislili da vam je potrebno puno više od jednog dana sniženja, zato je Imtec spremio više od sedam dana nevjerovatnih ušteda. Imtec Cyber Week omogućava kupcima nevjerovatnu priliku i popust od 20% za sva jednokratna plaćanja pri kupovini uređaja koji se već dugo vremena nalazi na njihovoj listi želja.

Imtec ARIA
Imtec ARIA

U Imtecu Cyber Week počinje 22. i traje do 30. novembra. Ova jedinstvena prilika obuhvata kompletan asortiman - od laptopa, računara, mobitela, tableta do uređaja bijele tehnike, malih kućanskih aparata, gaming i office asortimana. Za sve kupce i ovaj put Imtec je osigurao nevjerovatne cijene i popust bez skrivenih troškova.

Kao lider u prodaji informatičke opreme Imtec, već dvije decenije, posvećen je pružanju najboljeg iskustva svojim kupcima. Potrebe tržišta nastoje zadovoljiti kako kroz raznolik asortiman, tako i kroz vrhunski kvalitet proizvoda i usluga.

Imtec Zenica
Imtec Zenica

Imtec je zastupnik velikog broja svjetskih kompanija, a ujedno i samostalno razvija veliki broj složenih IT rješenja čineći tehnologiju dostupnu svima. Pored brojnih pogodnosti, kupci imaju mogućnost kupovine na rate uz jednostavne procedure, dok je poslovnim subjektima na raspolaganju opcija kreiranja online predračuna za kupovinu uređaja koji će olakšati svakodnevne poslovne procese.

Imtec Ilidža
Imtec Ilidža

Jedinstveno iskustvo kupovine kupcima je dostupno kroz osam maloprodajnih centara u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Ilijašu, Visokom i Tešnju, dva administrativno-servisna centra u Sarajevu i Zenici, te logistički centar u Ilijašu. Putem web shopa, Imtec isporučuje uređaje na teritoriji čitave Bosne i Hercegovine, uz poseban program namijenjen za poslovanje s kompanijama. Svaka isporuka je pokrivena sistemom podrške, kao i garancijama na proizvode po kojima je prepoznatljiv.

Kupujte pametno i živite tehnološki napredno uz novi laptop, pametni telefon, periferiju ili računar, a pored najbolje cijene garantuju i vrhunski kvalitet. Kompletnu ponudu koja vas očekuje možete pogledati na Imtec web shopu OVDJE.