Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
piljari? imtec je gigant, nemoj lupati
Sjajan Imtec preporucujem svima ;)
zis tajm agen. guba, was? :)
\"zagondzija\" normalno da ce ti naplatiti reinstalaciju sistema, jer ti sistem mozes svaki dan rusiti (ili virus ili nesto trece), i ti bi da ti besplatno ljudi rade reinstalaciju, naravno da nema garancije na software, ni Microsoft ti ne daje garanciju da ti nece pasti sistem, garancija vrijedi samo na hardware, gdje god da kupis ,ne samo u Imtecu.
Ko ovdje briše pozitivne komentare, a ostavlja gluposti i negativne???
Prevaranti kunem vam se ne bi USB od njih kupio !!!
Ovo su PREVARANTI najveci prodali mi novi laptop za 950 km, operativni sistem nije bio ispravan i ja odnesem laptop(garanciju jos uvijek imao)...za par dana me zvali nisu ga popravili a NAPLATILI MI 30 KM..Objasnjenje:nemam garancije za softver!???
Jedina BiH IT firma ! Svaka cast samo naprijed !
zis tajm ... :)
fakat kad svako lupa a pojma nema
treba ukinuti ove komentare :))))))
plus.ba.... je jeftini
Hahaha, u nedostatku pravih firmi koje ozbiljno shvataju posao sa tehničkim uredjajima nadje se mjesta i za ove ,,piljare\"
@IT copmuters malo smo ljubomorni, ha?
tako svi pocnu..-pa propadnu..treba znati stati...