Nezaboravan provod
193

Importanne Centar proslavio svoj deveti rođendan i donirao 5.000 KM djeci oboljeloj od raka

Klix.ba
Kako napraviti spektakularnu rođendansku zabavu zna Importanne Centar koji je jučer proslavio svoj deveti rođendan s više od 8.500 posjetilaca.

Rođendanska zabava u sarajevskom shopping centru ponudila je nezaboravan provod uz odlične rođendanske popuste, zabavne dječje predstave i performanse, nagrade i iznenađenja.

Zabava je počela izložbom dječjih radova PPOŠ Isa Beg Ishaković, a najbolji rad je nagrađen poklon bonom u vrijednosti od 100 KM.

Najmlađe posjetitelje zabavljao je Tropik tim event i Kenan Imamović, najpoznatiji mađioničar i iluzionista na prostoru Bosne i Hercegovine. Iluzije s golubovima, zečevima, zlatnim ribicama i nevjerovatno lebdenje stola samo su neke od magičnih tački u kojima su uživali posjetitelji Importanne centra.

Nasmijana lica posjetilaca, pun centar i odlična atmosfera je utisak po kome će se pamtiti ovaj rođendan, a dobar talas zabave za sve članove porodice priuštila je Ilma Karahmet, pobjednica hrvatskog talent showa 'RTL Zvijezde' .

“Raduje me svaki koncert, naročito kada je rođendanski! Ovdje su uistinu pravi fanovi, i to od najmlađih do ovih nešto starijih, a dokaz je odlična atmosfera koja je vladala na našem mini koncertu“, Ilma Karahmet.

Predstava „Ocat i sin“ u izvedbi Zlatana Zuhrića Zuhre i Tina Sedlara, koja nasmijava i puni dvorane u regiji, izvedena je u rođendanskom programu Importanne centra uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Najveći aplauz i ovacije taj dan Importanne centar dobio je za donaciju 5.000 KM "Udruženju srce za djecu oboljelu od raka“. Ček u vrijednosti od 5.000 KM direktoru "Udruženje srce za djecu oboljelu od raka“ Fikretu Kubatu uručio je Samir Baručija, direktor marketinga i finansija Importanne centra.

"Udruženje broji preko 400 članova, a misija je aktivna, trajna i cjelovita podrška djeci oboljeloj od raka i njihovim najbližim, a implementiraju je kroz unaprijeđene medicinske usluge za vrijeme i nakon bolesti, izliječeni i njihovi najbliži koriste napredne programe rehabilitacije i resocijalizacije, te djeca dobivaju najbolju njegu medicinskog osoblja. Lakše je boriti se protiv ove opake bolesti kada imate prijatelje koji vas podržavaju. Hvala Importanne centru na ovoj velikodušnoj donaciji“, rekao je Fikret Kubat.

Importanne centar je već devetu godinu zaredom omiljeno i ugodno mjesto za kupovinu, druženje s obitelji i prijateljima. S obzirom na svoj izvanredan položaj, dostupnost i bogatstvo ponude, centar je od početaka svog postojanja do danas rado posjećeno i ugodno mjesto za kupovinu i mjesto okupljanja svih generacija.