Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno TTU!
Ukratko ...KUKO privatizovo...Banovići investiraju u Tuzlu.
TTU-Tvornica Transportnih Uređaja. Možda bi se mogli obzirom na broj i veličinu prodajnih centara u BIH baviti proizvodnjom pokretnih stepenica (elevatora) i drugih spravica ove namjene. Imam konkretan prijedlog da se proizvede i instalira pokretna traka ispred Predsjedništva odmah iza hidrauličnih stubova. Centar je Centar.
Svaka cast samo naprijed Tuzla !
pa ce na godinu da privatiziraju i onda ide muzenje para iz elektroprivrede na privatne racune istih onih koji sada haraju istom...
6 miliona košta jedna benzinska pumpa ! Pa ti sad gledaj u šta je profitabilnije investirati. Za dvadeset godina u TUzli nije otvorena ni jedna fabrika a u BiH nakon 1000 pumpi ih više niko i ne broji niti zna za njih. Hiljadu pumpi je 6 milijardi KM pa ti ne reci da nema investicija u BIH . AL nema ni proizvodnje uz koju ide zapošljavanje ! Moglo bi se tako u BIH investiorati i 60 milijardi a da niko ne bude zaposlen !