Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednom sam isao u tu kinesku prodavnicu i provjeravao sve sto sam uhvatio u ruku je napravljeno u kini, cak i svedska zastava. vrlo los kvalitet, jedino sto je ok je sto mozes odmah dobit robu, koja naravno kao i svaki kineski proizvod je lose kvalitete.
Kak genocidna fasisticka srbija prosi prosi prosi za investicije a ti Bosnjo i Hercegovino SPAVAj BiH4EVER!
nevjerovatno je da neko objavi clanak a da ga ni ne procita. nevjerovatno ali istinito. sa-x je vec odavno dno dna!
Ikea se obavezala da će do 2012. godine početi izgradnju fabrike u Srbiji u što bi uložila 300 miliona evra i zaposlila 2.000 radnika.
Sta crkla komsiji krava, haj bas fino i oni crkli ubrzo.
HANINA SISA http://www.24sata.hr/util_scripts/get_slika_original.php?slika_id=219564&sid=1249246894935
Pozdrav iz žikeaže.
Koleginice Šipka, molim vas da obratite pažnju šta govorite i da ne pravite grešku nazivajući jadnike na Sarajevo-X-u novinarima. Oni su zaduženi samo da kopiraju članke, i mogli bi se teoretski zvati profesionalnim kopirantima. No opet, da su profesionalni, barem bi uklonili greške i nebuloze u tekstovima, ali pošto im njihov mentalni sklop ne omogućava kapacitet potreban za takvu radnju, oni se ne mogu nazvati ni profesionalnim kopirantima, već samo jadnicima kopirantima amaterima.
sta ce provjeriti kada samo rade copy paste clanke kakvi novinari-kao da su novinari na sa-x oni samo kopiraju vidis da cak i ne procitaj tekst u cjelosti
\'alo provjerite štamparske greške prije nego pustite članak on-line! sramota!!! 30% od plate novinaru!