Promo
5

Igrač odigrao TV Bingo putem interneta i osvojio 50.000 KM

Lutrija BiH sinoć je uživo na programu FTV-a realizovala treće po redu ovogodišnje vanredno kolo igre TV Bingo. Pored redovnih dobitaka, izvučeni su i dodatni novčani dobici, a najveći dobitak od 50.000,00 KM ostvario je igrač koji je vanredni TV Bingo odigrao putem interneta-eNovčanik Lutrije BiH.

"Listić je putem eNovčanika uplaćen 5. augusta, a sretni dobitnik ovog nevjerovatnog dobitka je iz Bihaća i redovan je igrač svih igara iz ponude Lutrije BiH putem interneta. Nakon što se odbije porez na dobitak, igrač će na raspolaganju imati 45.000,00 KM. Važno je napomenuti da je dobitak rezervisan i biti će evidentiran na računu dobitnika nakon objave konačnog izvještaja za 3. vanredno kolo igre TV Bingo", kazali su iz Lutrije BiH.

Podsjećanja radi, Lutrija BiH je sredinom 2016. godine omogućila online uplatu svih lutrijskih igara putem interneta te je igračima omogućila bržu i jednostavniju uplatu. Treutno u ponudi su sve klasične lutrijske igre ali i sportsko klađenje, klađenje uživo i loto klađenje.

Igrači koji se odluče igrati putem interneta potrebno je da se registruju na web stranici Lutrije BiH - eNovčanik, a igrati mogu i putem mobilne aplikacije Lutrije BiH koju mogu instalirati klikom na ovaj link.

Lutrija BiH certificirana je prema svjetskom Standardu upravljanja sigurnosti lutrijskog poslovanja te je implementirala kontrole pomoću kojih će čuvati i zaštititi lične podatke svih registrovanih igrača.