Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Konjicu sve vrste municije, u Novom Travniku raketni sistemi, pokretne haubice, topovi, RPG, oklopna vozila, minobacaci, u Gorazdu prozivodnja domacih pusaka NATO kalibra. Namjenska industrija nikada jaca; 👍👍👏
Ne prodaji štekaj !
Svaka čast. Do milijarde prometa abd!
Dobro šu.ak a kolika ji im plata
Masslah nek se ima to treba nezatrebalo al neka se ima👍
Baš jedna 'divna' vijest. Ta municija će ubijati nekoga, nečija će majka plakati, neko bez noge ostati...
Ako iko od nadležnih čita ovo, molim uh da sačuvaju proizvodnju haubica. To je od vitalnog značaja za naš narod...
Dzindicu lopove, cujem vrlo brzo ide sviranje klavira zbog unistavanje namjenske industrije... Unistio si sve sto se dalo unistiti skupa sa respirator premijerom..
Genocidasi se Igmana plaše.
Bakir dolazi cesto, uzima svoj dio, a i fadil je
haj eto vala...nek ima i neke pozitiva priče...
trebaju se pazit ovi iz Konjica. BiH (posebno FBiH) ima dobar potencijal za namjensku industriju. Masu fabrika koji su ostali iz bivše države. Trenutno vlada FBiH trenutno uništava Binas u Bugojnu. Nek se paze ove druge firme vlade.
Ima se moze se👏👏👏👏👏👏