Novi studijski programi
194

IBU: Sada upišite i stomatologiju, film i video produkciju ili dizajn videoigara i interakciju

Novi studijski programi na IBU
Novi studijski programi na IBU
Internacionalni Burch univerzitet (IBU) s ponosom najavljuje otvaranje tri nova studijska programa: Stomatologiju, Film i video produkciju, Dizajn videoigara i interakcija, nudeći studentima jedinstvenu priliku da započnu svoju karijeru u ovim dinamičnim i brzorastućim industrijama.

Novi programi su dizajnirani da odgovore na trenutne potrebe tržišta rada i pruže studentima praktična znanja i vještine potrebne za uspjeh u modernom svijetu.

Studijski program za stomatologiju nudi inovativan kurikulum koji kombinuje teoretsko znanje s praktičnim vještinama, pripremajući studente za karijeru u dentalnoj medicini. Program je opremljen najsavremenijom tehnologijom i objektima, uključujući modernu dentalnu kliniku gdje studenti mogu steći praktično iskustvo pod mentorstvom iskusnih stomatologa.

Novi studijski programi na IBU
Novi studijski programi na IBU

Studijski program za filmsku i video produkciju namijenjen je budućim filmskim stvaraocima i producentima, nudeći obrazovanje u svim aspektima filmske produkcije, od scenarija, dramaturgije i režije do montaže, dizajna zvuka i cjelokupne postprodukcije. Studenti će imati priliku raditi na vlastitim projektima uz pristup vrhunskoj opremi i kadrovima.

Studijski program dizajn video igara i interakcija je program koji se fokusira na razvoj i dizajn interaktivnih digitalnih medija, posebno video igara i drugih interaktivnih iskustava. Ovaj program nudi svojim polaznicima studiranje iz oblasti dizajna igara, programiranja, umjetnosti animacije i audio dizajna.

Prijave za nove studijske programe su otvorene.

Novi studijski programi na IBU
Novi studijski programi na IBU

Sve dodatne informacije o studijskim programima i uslovima upisa dostupne su na službenoj web stranici Internacionalnog Burch univerziteta: www.ibu.edu.ba.

Kontakt za više informacija je mail adresa [email protected] te brojevi telefona 033 944 479 i 061 979 757.

Ne propustite ovu priliku da postanete dio zajednice koja oblikuje budućnost obrazovanja u Bosni i Hercegovini.